Dezavantajele barbieritului uscat

Cand vine vorba de ingrijirea personala putine lucruri au o importanta mai mare pentru barbati decat barbieritul. Un obicei incorect la barbierit nu are doar efecte pe termen scurt iar greselile frecvente pot afecta aspectul si textura pielii pe termen lung.

Tinand cont de aceste aspect barbatii sunt in fata unei decizii ce presupune alegerea clasicului sau modernului. Producatorii de aparate de ras electrice promoveaza barbieritul uscat. Ar fi deplasat sa afirmam ca toate aparatele de ras electrice sunt contra-productive pe termen lung pentru pielea fetei fata de barbieritul cu o crema pentru ras. Un mare avantaj fata de barbieritul traditional il reprezinta timpul petrecut cu pregatirea efectiva a procesului, lucru ce rezoneaza cu persoanele ocupate, ce au nevoie de un barbierit rapid inainte de munca. Asta e valabil si pentru situatiile de calatorie cunoscut fiind faptul ca tot mai multe companii din domeniul transportului aerian spre exemplu isi reduc constant kilogramele admise pentru calatorii, alegerea fiind in defavoarea trusei clasice de barbierit.

Dar barbieritul uscat are si parti mai putin pozitive. In primul rand efectul un barbierit profund este mai greu de realizat fara o crema de ras. Apoi alimentarea constanta cu o sursa de energie se poate dovedi greu de gestionat in unele situatii, existand si posibilatatea ca un aparat sa cedeze chiar in mijlocul barbieritului. Nu in ultimul rand barbieritul traditional cu crema sau spuma pentru ras ofera pielii un tratament atat de necesar prin hidratarea si deschiderea respectiv inchiderea porilor cu ajutorul unei lotiuni dupa ras. De asemenea pamatuful va servi ca o unealta pentru indepartarea celulelor moarte ale pielii ce sunt responsabile cu iritatiile sau senzatiile de arsuri. Marile saloane pentru barbati vor oferi intotdeauna clientilor un barbierit umed dar avantajele unui aparat de ras electric se pot dovedi esentiale pentru anumiti barbati fiind vorba de optiuni personale.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.