Jocuri si sport

Activitati in timpul liber. Despre jocuri, sporturi si alte activitati distractive practicate in viata de zi cu zi.

Care sunt jocurile gratuite PS plus in octombrie 2022?

La fel ca in fiecare luna, Sony dezvaluie care sunt noile jocuri pentru PS4 si PS5 care vor fi oferite abonatilor PlayStation Plus. Mereu in cadrul acestui nou PS Plus, toti abonati vor avea acces la jocurile sale, fie ca vorbim despre formula Essential, Extra sau Premium. Pe langa abonamentul tau care iti permite sa Citeste tot »

Care vor fi jocurile video care vor fi adaptate in curand la cinema?

Adaptarile jocurilor video pentru cinema sunt din ce in ce mai multe. Jocurile video sunt fara doar si poate o industrie in tendinte si asta de mai multi ani. Vanzarile de console sau de jocuri, dar si abonamentele la tot felul de servicii sunt din ce in ce mai numeroase in fiecare an. Un succes Citeste tot »

Cele mai bune jocuri pentru PS5 – o selectie de neratat in 2022

Daca faci parte din categoria celor care au reusit sa isi achizitioneze un PS5, cu siguranta ca iti doresti si sa iti imbogatesti catalogul de jocuri. Iata cele mai bune jocuri pentru anul 2022. Cele mai bune jocuri pentru PS5 Kena: Bridge of Spirits. Este fara doar si poate unul din cele mai bune jocuri Citeste tot »

Cele mai bune pulberi de proteina vegana

Proteinele vegane sunt foarte cautate pe piata, datorita beneficiilor pe care le au. Printre acestea se numara: absorbtie rapida, o buna sursa de fibre, profil nutritional bogat,  cresterea masei musculare si a formei fizice. Unele dintre cele mai cautate sunt aceste doua produse: Weider Vegan Protein si Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant Vegan, despre Citeste tot »

Jocuri sportive pentru copii inspirate de la Jocurile Olimpice

Odata la doi ani, Jocurile Olimpice permit lumii intregi sa se adune pentru a celebra excelenta sportiva. Adulti si copii deopotriva apreciaza spectacolul care se desfasoara in fata ochilor lor, flacara olimpica, ceremonia de deschidere si de inchidere, mascotele simpatice si fericirea colectiva. Dar si placerea de a vedea cei mai buni atleti in competitie Citeste tot »

PS5: iata data lansarii a principalelor jocuri

Descopera acum data lansarii a principalelor jocuri pe PS5 si PS4 pentru finalul anului 2021 si inceputul anului 2022. De 9 luni PS5 este disponibila peste tot in lume si consola a realizat vanzari absolut impresionante (peste PS4 in aceeasi perioada) in ciuda numeroaselor rupturi de stoc legate de pandemia cu Covid-19. Un prim an Citeste tot »

Topul jocurilor de descoperit in aprilie 2021

Prieteni gameri, vreti sa descoperiti noi orizonturi cu ajutorul noilor jocuri asteptate pentru luna aprilie a acestui an? Veste buna, iti prezentam in cele ce urmeaza o selectie cu noutatile din universul jocurilor video, jocuri a caror lansare este prevazuta pentru aprilie 2021. In ciuda restrictiilor si carantinei instituite in unele tari ne putem ocupa Citeste tot »

Cum sa te reapuci de sport in 2021

Este una din cele mai bune rezolutii ale anului 2021, sa te reapuci de sport. Fie pentru a slabi, fie pentru a avea grija de sanatatea ta sau pentru a elimina stresul, iata trei idei care functioneaza cu adevarat. Conform OMS, sportul este una din cele mai bune rezolutii pe care am putea sa ne-o Citeste tot »

Aspecte smart pentru un corp foarte bine definit

Chiar daca cresterea musculara fara ingrasare este aproape imposibila, poate fi redusa la minimum cresterea cantitatii de grasime respectand aceste principii atunci cand sunt alimentele pentru perioadele de antrenament. Steroizi-originali.com prezinta mai multe idei importante de la care poate porni o rutina de crestere a masei musculare eficienta. Pentru a castiga masa masa musculara corpul Citeste tot »

Sportul in aer liber, atunci cand afara este frig

A face sport pe timp de iarna sau cand afara este mai frig necesita o pregatire fizica temeinica si mai ales, multa vointa. Este frig, ploua sau ninge si nu prea vrei sa iesi afara sa alergi? In cele ce urmeaza iti oferim cateva sfaturi pentru a gasi motivatia necesara si pentru a-ti continua activitatile Citeste tot »