Auto

Despre masini, piata auto si subiecte diverse despre autovehicule si asigurarile auto.

Audi e-tron, electricitatea aplicata SUV-ului

Audi a lansat un SUV 100% electric. Audi e-tron caci despre el este vorba, poseda doua calitati primordiale. Intai si intai este vorba despre un SUV care, spre deosebire de Jaguar iPace, are doua motoare electrice asincrone prin care se asigura tractiunea integrala variabila dar si distributia variabila a cuplului motor dintre roti. Apoi, estetica Citeste tot »

Audi A6 Allroad este aproape gata

Aceeasi reteta cu generatia precedenta? Ramane de vazut. Dupa cateva teste concludente, Audi A6 incepe, incetul cu incetul, sa iasa la iveala, sa cucereasca drumurile europene, supunandu-se totodata regulilor, odata cu noile norme WLTP. Noua Berlina de la Audi face parte din programul de reinnoire a gamei oferite de firma germana in acest an. Cu Citeste tot »

Care sunt avantajele si dezavantajele unei masini hibrid?

Faci si tu parte din categoria persoanelor care sunt din ce in ce in ce mai tentate de masinile hibrid? In acest caz, inainte de asta ar trebui sa cunosti care ii sunt avantajele sau dezavantajele. Masinile hibrid sunt cele mai ecologice masini. Ecologia este un concept din ce in ce mai in tendinte. Si Citeste tot »

Stii care sunt cele mai economice masini? Clasamentul pentru 2018

Pretul per km este un lucru foarte important atunci cand alegem o masina si este un indicator foarte important pentru ziarul Argus, care a facut un clasament al celor mai economice masini pentru anul 2018. Care sunt acestea? Chiar daca pretul unei masini este un lucru extrem de important atunci cand alegem o masina, mai Citeste tot »

Unde poti cumpara piese cutii de viteza camioane?

Sunt multe tipuri de piese cutii de viteza camioane, de aceea nu intotdeauna stie clientul exact ce trebuie sa cumpere. Nu ajunge sa stie doar tipul camionului, este posibil sa fie diferente la piese cutii de viteza de la un an la altul de aceea se utilizeaza mai multi pasi in identificarea piesei. In majoritatea cazurilor, Citeste tot »

Cele mai frumoase masini care vor marca anul 2018

Care sunt noile modele de masini pe care le vor lansa constructorii in anul 2018 si care sunt cele mai frumoase masini care te vor seduce cu siguranta? Ce se va intampla in acest an in lumea automobilelor? Care sunt modelele vedeta pentru anul 2018? Sa vedem care sunt cele mai asteptate noutati… In anul Citeste tot »

Alegerea corecta a barelor longitudinale. Ce trebuie sa stie orice sofer?

Calatoriile pe distante lungi sunt, de cele mai multe ori, o provocare pentru orice sofer. Cea mai mare parte a provocarii este reprezentata de spatiul pentru bagaje, care poate sa fie o problema destul de serioasa in cazul familiilor mari. Tocmai de aceea, din ce in ce mai multe masini sunt dotate cu bare longitudinale Citeste tot »

Cum aleg bateria masinii mele?

Alegerea unei baterii pentru masina nu este un lucru foarte dificil, dar este un lucru extrem de important. Bateria este un accesoriu foarte important care contribuie la asigurarea confortului tau, dar si a sigurantei. Este deci imperativ sa faci cele mai bune alegeri. Care sunt sfaturile de care ar trebui sa tii cont? Dar mai Citeste tot »

5 motive pentru a inchiria o masina in Bucuresti

Orice turist care ajunge in Bucuresti se loveste de o problema arzatoare: transportul. Este cat se poate de adevarat ca exista multiple variante de transport in capitala Romaniei, insa fiecare se dovedeste a avea anumite parti mai putin placute. Tramvaiele sunt mult prea aglomerate si exista riscul de a ramane fara portofel, metroul nu acopera Citeste tot »

Accesorii auto pentru volkswagen ce trebuie sa fie alese cu foarte mare atentie

Orice sofer isi doreste sa conduca o masina cat mai confortabila, care sa genereze placere pentru toata lumea care o foloseste. De foarte multe ori, confortul este o garantie pe care o ofera producatorul automobilului, insa in cazul masinilor vechi, aceasta garantie poate sa fie pierduta de-a lungul timpului. Pentru a obtine confort total in Citeste tot »