Auto

Despre masini, piata auto si subiecte diverse despre autovehicule si asigurarile auto.

5 motive pentru care ai nevoie de acest Vanquish Zagato Shooting Brake

Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake are un nume complicat dar un design splendid. Nu stim sigur cum a devenit atat de reusita versiunea cu portbagaj mare, de coupe v12 frumos, dar este ceva in legatura cu frana coachbuilt shooting care cheama copilul din noi. Iar aceasta masina va fi pusa in mai spre vanzare, Citeste tot »

Noul Peugeot 208,dinamic si elegant

Noul Peugeot 208 a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva si am aflat deja ca o sa beneficieze de o versiune electrica. Asadar, inca o masina electrica lansata de producatorul francez. spre deosebire de iOn, noul model este o masina mai mare. Avantajul noii masini electrice Peugeot este dat de exteriorul sportiv Citeste tot »

Ce masina vei alege in 2019?

In fiecare an, noi modele de masini sunt fabricate de catre concesionarii de vehicule. Cu noile functionalitati ale modelelor de masini din ce in ce mai performante, cu siguranta ca unii se intreaba daca vechile masini mai sunt adaptate nevoilor si exigentelor din ce in ce mai ridicate. Intrebarea ce se ridica cel mai adesea- Citeste tot »

Audi e-tron, electricitatea aplicata SUV-ului

Audi a lansat un SUV 100% electric. Audi e-tron caci despre el este vorba, poseda doua calitati primordiale. Intai si intai este vorba despre un SUV care, spre deosebire de Jaguar iPace, are doua motoare electrice asincrone prin care se asigura tractiunea integrala variabila dar si distributia variabila a cuplului motor dintre roti. Apoi, estetica Citeste tot »

Audi A6 Allroad este aproape gata

Aceeasi reteta cu generatia precedenta? Ramane de vazut. Dupa cateva teste concludente, Audi A6 incepe, incetul cu incetul, sa iasa la iveala, sa cucereasca drumurile europene, supunandu-se totodata regulilor, odata cu noile norme WLTP. Noua Berlina de la Audi face parte din programul de reinnoire a gamei oferite de firma germana in acest an. Cu Citeste tot »

Care sunt avantajele si dezavantajele unei masini hibrid?

Faci si tu parte din categoria persoanelor care sunt din ce in ce in ce mai tentate de masinile hibrid? In acest caz, inainte de asta ar trebui sa cunosti care ii sunt avantajele sau dezavantajele. Masinile hibrid sunt cele mai ecologice masini. Ecologia este un concept din ce in ce mai in tendinte. Si Citeste tot »

Stii care sunt cele mai economice masini? Clasamentul pentru 2018

Pretul per km este un lucru foarte important atunci cand alegem o masina si este un indicator foarte important pentru ziarul Argus, care a facut un clasament al celor mai economice masini pentru anul 2018. Care sunt acestea? Chiar daca pretul unei masini este un lucru extrem de important atunci cand alegem o masina, mai Citeste tot »

Unde poti cumpara piese cutii de viteza camioane?

Sunt multe tipuri de piese cutii de viteza camioane, de aceea nu intotdeauna stie clientul exact ce trebuie sa cumpere. Nu ajunge sa stie doar tipul camionului, este posibil sa fie diferente la piese cutii de viteza de la un an la altul de aceea se utilizeaza mai multi pasi in identificarea piesei. In majoritatea cazurilor, Citeste tot »

Cele mai frumoase masini care vor marca anul 2018

Care sunt noile modele de masini pe care le vor lansa constructorii in anul 2018 si care sunt cele mai frumoase masini care te vor seduce cu siguranta? Ce se va intampla in acest an in lumea automobilelor? Care sunt modelele vedeta pentru anul 2018? Sa vedem care sunt cele mai asteptate noutati… In anul Citeste tot »

Alegerea corecta a barelor longitudinale. Ce trebuie sa stie orice sofer?

Calatoriile pe distante lungi sunt, de cele mai multe ori, o provocare pentru orice sofer. Cea mai mare parte a provocarii este reprezentata de spatiul pentru bagaje, care poate sa fie o problema destul de serioasa in cazul familiilor mari. Tocmai de aceea, din ce in ce mai multe masini sunt dotate cu bare longitudinale Citeste tot »