Diverse

Diverse lucruri utile printre care poti naviga si poti descoperi multe lucruri pe care nu le stii.

Care sunt beneficiile soarelui asupra organismului?

Soarele este bun atat pentru moral cat si pentru organism asta deoarece ii permite organismului sa isi faca plinul cu Vitamina D, foarte buna pentru oase. Aerul proaspat si lumina naturala isi aduc doza de Vitamina D. Chiar daca un numar mare de vitamine sunt prezente in mancare, vitamina D in schimb se regaseste intr-un Citeste tot »

Detalii despre firmele de pompe funebre

Nimeni nu stie ce se intampla dupa ultimul drum, doar ca suntem constienti ca anumite lucruri nu le putem Evita. Si asa cum am spus si mai devreme, unul dintre aceste lucruri inevitabile este chiar moartea noastra si ultimul drum. Oricat de sarcastic ar parea acest lucru trebuie sa recunoastem ca el este suficient de Citeste tot »

Stii de ce ar trebui sa lasi bunicii sa se ocupe mai mult de nepoti? 4 motive intemeiate

Vrei sa iti lasi ingerasul pe mana bunicilor in week-end sau in vacanta? Iti faci mii de griji? Nu e cazul. Este un lucru extrem de bun si de practic in acelasi timp. In plus, este o excelenta idee pentru a le dezvolta autonomia, empatia sau pentru a le favoriza o stare de bine. Daca Citeste tot »

Fumezi? Iată de ce ar trebui sa iei în considerare țigara electronica

Foarte multi oameni incep sa fumeze deoarece considera ca este cool si isi doresc sa fie inclusi in grupurile de oameni care fac asta. De cele mai multe ori, apetitul pentru fumat apare la 15-16 ani si creste odata cu inaintarea in varsta. Problema este ca multi ani de fumat pot sa dauneze grav starii Citeste tot »

Sfaturi in alegerea inelului de logodna

Diamant sau safir? Aur sau platina? Clasic sau original? Alegerea unui inel de logodna nu este o misiune usoara, domnii care ne citesc cu siguranta sunt de acord cu afirmatia noastra. Iata cateva sfaturi pentru alegerea acestei bijuterii pretioase. Inainte de alegerea unui inel de logodna trebuie sa ai un buget bine stabilit deoarece chiar Citeste tot »

Cum poti face fata alimentatiei emotionale din timpul sarbatorilor de sfarsit de an

Sa rezisti dulciurilor omniprezente din timpul sarbatorilor de sfarsit de an in timp ce stresul este mai prezent ca niciodata, pare o misiune imposibila. Nu-i asa? Si totusi, exista solutii. Sarbatorile de sfarsit de an punctate de un shopping frenetic, de petreceri la birou si un stres la cote maxime, pot sa fie asteptate cu Citeste tot »

Cum poate ajuta un business angel intr-o afacere aflata la inceput?

Conceptul de business angel este imprumutat din America, acolo unde se investesc anual zeci de miliarde de dolari in start-up-uri cu potential. In Romania, acest concept este in stadiul de incercare, insa mediul business poate sa descopere din ce in ce mai multe afaceri care se bazeaza pe o astfel de finantare. Pentru a afla Citeste tot »

Unt- 6 alternative mult mai sanatoase pentru sanatate

Un produs lactat cu diverse utilizari, untul este cel care  vine cu un plus de gust si de gurmand la noi in farfurie. Dar studiile recente au ajuns la concluzia ca un consum excesiv de unt poate sa mareaasca nivelul de colesterol rau si poate sa duca la numeroase boli. Dar din fericire, sunt o Citeste tot »

De Sarbatori, ofera un cadou cu valoare nepretuita: o carte de colectie!

In orice biblioteca valoroasa trebuie sa existe cel putin o carte de colectie, in editie limitata, care va fi considerata la fel de importanta zeci de ani de acum incolo. O carte de colectie este rezistenta datorita copertei si felului in care au fost tratate paginile sale, dar si prin prisma ideilor continute in ea. Citeste tot »

Tu stii cat este ora exacta?

Iata un citat care cat de adevarat este, o situatie normala putem spune intr-o zi oarecare, cu atat ne face sa ne gandim mai mult si sa ne punem intrebarea cum ne-am fi descurcat daca in zilele noastre, in Secolul 21, timpul nu ar fi fost masurat si nu ar fi existat ora exacta. “Am Citeste tot »