Diverse

Diverse lucruri utile printre care poti naviga si poti descoperi multe lucruri pe care nu le stii.

Cum poti face fata alimentatiei emotionale din timpul sarbatorilor de sfarsit de an

Sa rezisti dulciurilor omniprezente din timpul sarbatorilor de sfarsit de an in timp ce stresul este mai prezent ca niciodata, pare o misiune imposibila. Nu-i asa? Si totusi, exista solutii. Sarbatorile de sfarsit de an punctate de un shopping frenetic, de petreceri la birou si un stres la cote maxime, pot sa fie asteptate cu Citeste tot »

Cum poate ajuta un business angel intr-o afacere aflata la inceput?

Conceptul de business angel este imprumutat din America, acolo unde se investesc anual zeci de miliarde de dolari in start-up-uri cu potential. In Romania, acest concept este in stadiul de incercare, insa mediul business poate sa descopere din ce in ce mai multe afaceri care se bazeaza pe o astfel de finantare. Pentru a afla Citeste tot »

Unt- 6 alternative mult mai sanatoase pentru sanatate

Un produs lactat cu diverse utilizari, untul este cel care  vine cu un plus de gust si de gurmand la noi in farfurie. Dar studiile recente au ajuns la concluzia ca un consum excesiv de unt poate sa mareaasca nivelul de colesterol rau si poate sa duca la numeroase boli. Dar din fericire, sunt o Citeste tot »

De Sarbatori, ofera un cadou cu valoare nepretuita: o carte de colectie!

In orice biblioteca valoroasa trebuie sa existe cel putin o carte de colectie, in editie limitata, care va fi considerata la fel de importanta zeci de ani de acum incolo. O carte de colectie este rezistenta datorita copertei si felului in care au fost tratate paginile sale, dar si prin prisma ideilor continute in ea. Citeste tot »

Tu stii cat este ora exacta?

Iata un citat care cat de adevarat este, o situatie normala putem spune intr-o zi oarecare, cu atat ne face sa ne gandim mai mult si sa ne punem intrebarea cum ne-am fi descurcat daca in zilele noastre, in Secolul 21, timpul nu ar fi fost masurat si nu ar fi existat ora exacta. “Am Citeste tot »

Destinatii ieftine pentru 2018

Chiar daca ai un buget redus in 2018 – fie vrei sa te muti in casa noua, fie ai alte planuri ai ai alocat pentru vacanta un buget mai redus – asta nu inseamna ca nu poti avea parte de o experienta de neuitat. Nu este nevoie sa iti golesti contul din banca pentru a Citeste tot »

Gardurile electrice pentru animale, o soluție simpla și eficiența

Din ce in ce mai multi proprietari de animale domestice sau proprietari de terenuri, aleg sa instaleze garduri electrice in detrimentul gardurilor clasice. Un gard electric este o solutie simpla, realizata din fire metalice prin care trece electricitate. Pe cat este de simplu, pe atat este de eficient daca este montat asa cum trebuie. Gardul Citeste tot »

Cum alegi cele mai bune patine de gheata?

Sezonul rece vine cu bune si cu rele. Partea rea este ca vine cu frig, partea buna este ca vine cu posibilitatea de a practica o multime de sporturi de iarna, printre care si patinajul, sportul preferat de cei care locuiesc in orase. Daca sania si schiul pot fi practicate doar la munte, patinajul este Citeste tot »

Servicii funerare complete

Poate va intrebati de ce sa apelati la o firma de servicii funerare cand va regaitiin situatia unui deces in familie, cand ati putea foarte bine sa va ocupati singuri de tot ceea ce presupune o inmormantare. Penru cei care au trecut prin asta si stiu cat de greu este sa reusesti sa duci la Citeste tot »

Motive pentru care ratele de schimb sunt deosebit de importante

Ratele de schimb sunt importante pentru economia unei tari, si pentru comertul exterior. De exemplu, intr-un scenariu ipotetic, euro se apreciaza in raport cu un dolar. Acest lucru inseamna ca rata de schimb a monedei euro fata de dolar este in crestere si depaseste 1€ = 1,35$, 1€ = 1,50$. Pe de alta parte, in  Citeste tot »