Personale

Personale

Lucruri importante pe care fiecare barbat isi doreste sa aude de la o femeie

Deci doamnelor ce isi doreste cu adevarat un barbat sa auda? Am incercat sa gasim raspunsuri generale la aceasta intrebare, care se pot aplica la aproape fiecare barbat. Asa o sa putem avea o idee mai generala asupra a ceea ce se petrece in mintea masculina si o sa putem intelege mai bine ce este Citeste tot »

Ce nu stim despre scopurile noastre

Cu totii avem scopuri, visuri, dorinte si planuri. Este foarte important in viata tuturor sa aiba scopuri de atins. Daca nu indeplinesti ce ti-ai promis, te opresti pe drumul catre visurile tale, incepi din nou, toate astea pot cauza stima de sine scazuta. Ceea ce iti faci tie insuti,pentru ca din aceste motive o sa Citeste tot »

Cum poti sa atragi energia pozitiva in viata ta

Toata lumea traieste atat momente pozitive si negative. Si totusi, efectele acestora, mai ales al celor negative sunt mai serioase. In plus, acestea sunt cele care pot impiedica energia pozitiva. In consecinta tine de tine sa gasesti optiunile care iti convin mai mult pentru a atrage energia pozitiva la tine in viata. Acest lucru te Citeste tot »

A fi mama dupa varsta de 35 de ani

Maternitatea tardiva poate surveni din cauza ca ai avut alte proiecte si ai tot amanat conceperea unui copil. Chiar daca ai 35 de ani, poti avea o sarcina perfect normala, fara probleme. Trebuie sa cunosti doar unele recomandari care vor reduce riscurile. Daca citesti acest articol este posibil sa fii insarcinata sau nu stii cum Citeste tot »

Ce putem invata din deceptiile vietii?

Tot ce ni se intampla in viata sunt adevarate lectii, de pe urma carora invatam de fiecare data ceva. Aici intra ata experientele pozitive, cat si cele negative. Dar in general, se pare ca invatam mai multe de la experientele negative, chiar daca acestea sunt pline de deceptii si de amaraciune. Dar ce putem invata Citeste tot »

Stii care sunt efectele secundare ale solitudinii?

Uneori, sa fii singur sau singura este o necesitate. Exista atat de multi stimuli exteriori, incat simtim nevoia sa ne regasim si asta pare sa fie cea mai buna alegere. Si uneori, este. Dar oare pe termen lung, solitudine este o solutie potrivita? Daca esti genul de persoana care apreciaza farte mult viata solitara, cu Citeste tot »

Ce regreta lumea inainte sa moara?

Regretele inainte de moarte sunt un lucru prin care trece foarte multa lume. O senzatie de vid, dorinta de a intoarce timpul, dar si de a putea profita mai mult de timpul care a trecut. Si totusi, se pare ca doar atunci cand suntem in fata mortii ne dam seama cat se valoroasa este viata. Citeste tot »

Chestii de eticã

O problemã de principiu: dacã panaramele domnii polițiști ne pot da amenzi pentru cã ne încadrãm greșit, noi, cetãțenii cu volanul în mânã, pe cine putem trage la rãspundere pentru cazurile foarte dese (cel puțin în București) când nu ai indicatoare care sã-ți semnaleze din timp cã de pe banda 3 nu ai voie înainte? Citeste tot »

Semafoare

Nu va deranjeaza ca in foarte multe intersectii din Bucuresti au aparut doua randuri de semafoare? De parca de asta avea nevoie Bucurestiul, de semafoare noi, nu de strazi asfaltate, semafoare sincronizate sau alte metode de fluidizare a traficului. Ca totul sa fie si mai frumos, semafoarele vechi nu au fost scoase, au fost lasate Citeste tot »

Asigurari: unde, ce, cum, cat de naspa?

Am reusit ieri, am pizdit-o. M-am incadrat la tupeu la statuia Aviatorilor si un mos cu un clio din dreapta nu a sesizat ca semnalizam drept urmare s-a intamplat sa-mi infund aripa si sa zgarii spoilerul. Am tot stat sa vorbesc si asa mai departe, pana la urma am primit un ajutor de la un Citeste tot »