Produse de maximă actualitate pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri!

Beautiful young woman on the streets of Moscow, Russia

Beautiful young woman on the streets of Moscow, RussiaPersoanelor care lucrează în domeniul înfrumusețării sau proprietarilor de saloane profesionale pentru manichiuri și pedichiuri, le recomandăm un foarte important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne.

Everin.ro este magazinul online complet de unde puteți comanda orice tip de produs profesionale pentru centrul dumneavoastră de înfrumusețare. Toate produsele sunt de actualitate maximă, marca EVERIN și nu au deloc prețuri foarte mari. În oferta acestui important distribuitor veți mai descoperi și produse profesionale fabricate de alți producători cunoscuți în foarte multe țări ale lumii: CANNI, VENALISA, ROSALIND, etc.

Soluții pregătitoare pentru manichiuri

Cu ajutorul unei singure comenzi aveți ocazia să comandați absolut orice tip de soluție profesională pentru manichiuri: Primer, soluții de tip Bază sau soluții de tip Top. Foarte multe dintre aceste soluții sunt recomandate și pentru persoanele care au probleme de sănătate cu unghiile, fie sunt subțiri, fie sunt casante și foarte fragile.

Orice stilist profesionist cunoaște deja faptul că o manichiură este cu atât mai sigură și mai estetică cu cât soluțiile folosite la realizarea ei sunt mai performante. Alături de aceste produse, oferta magazinului acesta include soluții degresante foarte bune, soluții de tip Remover, pentru îndepărtarea cuticulelor, pentru hidratarea lor, acetone, etc.

Geluri pentru construcții

Și ele sunt importante pentru realizarea unor manichiuri de durată, fără imperfecțiuni. Există multe tipuri de geluri Everin aici, de culori și nuanțe diferite. Sunt produse profesionale cu care se lucrează foarte ușor. Pot fi folosite cu succes și de către persoanele cu mai puțină experiență în acest domeniu. Vor obține rezultate foarte bune imediat și clienții vor fi foarte mulțumiți.

Oje semipermanente

Colecția de oje este foarte interesantă. Foarte multe sunt potrivite pentru evenimente și ocazii speciale, de seară. Dacă nu ați mai colaborat cu acest distribuitor până acum, puteți încerca acest lucru chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Mai mult ca sigur că persoanele care frecventează salonul dumneavoastră de manichiuri și pedichiuri vor fi foarte plăcut surprinse să descopere că lucrați cu produse noi, foarte atrăgătoare.

Aparatura ultramodernă

Everin.ro vă pune la dispoziție aparatură foarte modernă pentru orice fel de salon de manichiură. Este vorba despre multe modele de lămpi UV sau LED, de freze electrice de actualitate împreună cu toate accesoriile de care aveți nevoie, de aspiratoare pentru praf și de soluții dezinfectante profesionale.

Dezinfectantele comercializate de acest magazin online sunt folosite inclusiv în cabinetele medicale și pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical. Sunt puternice și cu spectru larg de acțiune.

IMPORTANT!! Orice produs inclus în ofertă poate fi comandat atât de către persoane juridice cât și de către persoane fizice obișnuite care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă.

Timpul de livrare este scurt, serviciile de transport sunt complet gratuite pentru comenzi mai mari de 250 de lei.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.