Un dormitor in alb si negru – un duo indemodabil

Albul si negrul sunt doua non-culori care merg de minune impreuna. In plus, sunt cele care te vor ajuta sa ai cel mai sic si cel mai modern dormitor. Dar nu stii cum sa iti decorezi dormitorul in alb si negru si cum sa echilibrezi asa cum trebuie nuantele?

Cum vii deci cu un plus de stil pentru un dormitor in alb si negru? Vei afla in cele ce urmeaza.

Cea mai buna combinatie- nici prea negru, nici prea alb. Pentru a nu obtine cel mai obscur dormitor, cel mai bine ar fi sa vopsesti doar un perete in nuante de negru si restul sa fie doar alb. Dar poti alege ca intreg dormitorul sa fie vopsit in alb si sa te joci mai apoi cu piesele de mobilier, materialele si obiectele de decor in negru. Un pat in nuante de negru, un pat clasic din lemn sau din fier forjat, va fi cel mai bine pus in valoare de lenjeria de pat imaculata si de perne negre. Perdelele pot sa fie si ele albe, dar draperia ar trebui sa fie in nuante de negru.

Pentru ca dormitorul tau sa primeasca un plus de stil, poti miza pe genul baroc. Oglinzi sculptate, piese de mobilier in stil retro, corpuri de iluminat mai originale… look-ul baroc este unul foarte in voga si foarte elegant si te va ajuta sa ai un dormitor indemodabil.

Dar daca vrei sa fii cea mai originala sau mai indrazneata, poti incerca sa iti vopsesti mobilierul mai vechi in nuante de negru. Iar daca iti doresti sa vii cu un plus de culoare, poti miza pe pernele in nuante de argintiu, de fuchsia, de rosu sau de mov. Vei vedea ca vei obtine un dormitor caruia nu ii lipseste dinamismul. Plantele si florile sunt cea mai buna idee si ele pentru un dormitor in nuante de alb si negru.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.