Cadouri De Craciun Pentru EA

Nici doua luni nu mai sunt pana la Craciun si deja incepe criza cumparaturilor, in special din partea barbatilor. Chiar daca magazinele sunt predominant umplute cu articole feminine, problema cea mai mare e faptul ca marea majoritate sunt la fel, cel putin in cazul cadourilor ietine.

Astfel ca, in randurile ce urmeaza, voi incerca sa construiesc o lista cu cele mai bune cadouri pentru doamne si domnisoara:

1. Un telefon. Bineinteles, oferta de telefoane ieftine este mare, dar asta nu inseamna ca EA si merita un astfel de telefon. Mai degraba puneti cativa bani deoparte si ii cumparati un telefon mai pretentios, asa in spiritual Craciunului.

2. Haine?! Da! Insa, din proprie experienta, cel mai bine e sa mergeti cu ea la cumparaturi. Chiar daca nu va gasi cadourile sub brad, cu siguranta nu o sa dati rateuri, pentru ca le veti alege impreuna. Totodata, asta e categoric o modalitate de a petrece timp de calitate impreuna.

3. Un voucher la spa-ul ei preferat. Asta clar o sa o dea pe spate. Nu multi barbati inteleg ca femeilor le place sa se simta si frumoase si rasfatate, astfel ca acest cadou va fi apreciat din plin. Garantat.

V-ati facut o idee? In principiu, aceste 3 idei de mai sus ar putea sa va dea cateva idei, bineinteles in functie de bugetul de care dispuneti.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.