Problemele cele mai des intalnite la caseta de directie

Caseta de directie este cea mai mare si complexa piesa din componenta sistemului de directie al unei masini. Caseta de directie trebuie sa fie mereu unsa cu ulei special, unei pentru caseta de directie deoarece ea este intr-o permanenta miscare atunci cand ne deplasam cu autoturismul. Caseta de directie este legata la pompa servo prin intermediul unor conducte.

Caseta Directie

Problema cea mai des intalnita la casetele de directie este pierderea uleiului. De cele mai multe ori acest lucru este vizibil cu ochiul liber daca ne pricepem cat de cat la masini. Ne mai putem de seama daca sunt probleme cu caseta de directie daca atunci cand viram intr-o parte sau in alta se aud diverse zgomote neobisnuite. Daca observati urme de ulei sau se aud zgomote la viraje este recomandat sa faceti o vizita la un service auto pentru a verifica starea casetei de directie.
Daca cei de la service sau chiar si dumneavoastra constatati ca sunt probleme la caseta de directie trebuie sa remediati cat mai repede problema, deoarece nu este bine sa rulati asa cu autoturismul pe sosele, deoarece va puneti viata in pericol.
Cea mai ieftina, si de multe ori putem spune ca si cea mai buna varianta este sa reparati caseta directie la un service specializat. Unul din cele mai profesionale serviceuri ce repara casete de directie si casete de servodirectie este in Sighisoara. Locatia nu este o problema majora, deoarece acestia primesc casete de directie pentru a le repara din intraga tara, iar astfel, in doar 3 zile lucratoare caseta de directie sau servodirectie ajunge la dumneavoastra acasa, reparata. Mecanicii de acolo dispun de cele mai noi aparate pentru repararea casetelor de directie si pot repara aproape orice caseta, pentru orice autoturism. Aceasta ar fi cea mai ieftina si buna varianta, din punctual meu de vedere.

Vezi si:  Stii care sunt cele mai economice masini? Clasamentul pentru 2018

O alta varianta, in cazul in care aveti probleme cu caseta de directie este sa cumparati una noua, insa pretul acesteia depaseste de cele mai multe ori 1800 ron. Cu toate ca pretul este destul de mare, calitatea casetelor de multe ori este indoielnica, deoarece magazinele de piese auto prefera de multe ori sa se aprovizioneze de la furnizori ieftini, cu produse slaba calitate.

Calitatea casetei de directie cu care o masina iese din fabrica nu se compara cu calitatea unei casete de directie din comert.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *