Ce ti-e si cu cartile astea de credit

Acum vreun an mi-am făcut un card la BRD. Când am completat tot ce trebuia de completat, mi s-a spus cu mare încredere că NU o să plătesc nimic pentru el, decât o sumă de început care trebuie să intre în contul respectiv. Mi se părea chiar mişto ideea de a avea un card şi de a scoate bani de la bancomate atunci când primesc de oriunde din ţară şi din afară.

Aveţi idee ce mi s-a putut întâmpla în câteva luni? cred că o perioadă de câteva săptămâni, hai să zic două luni nu l-am mai folosit, după care am fost la un bancomat să verific dacă e gol sau mai are pe el măcar 10 lei să-mi cumpăr ceva de haleală. Nu ştiu nici dacă mai avea, cert este că mi-a fost reţinut de bancă. Am fost şi l-am declarat şi mi l-au dat înapoi.

L-am băgat la alt bancomat şi la fel mi-a făcut. Mi-am băgat picioarele şi l-am lăsat. Oricum nu mi-a adus decât belele. Cred că e şi normal să primeşti factură în fiecare luna să-ţi spună că îţi iau o dobandă. Dar de ce nu am fost informată despre lucrul acesta atunci când am completat toate foile alea? Şi culmea, eu nu-s din aia să semneze şi să plece. Mereu analizez. Nu scria pe nicăieri că trebuie să dau lunar o sumă de bani.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.