Cum se vinde telefonul vechi prin anunturi online

In ultimul timp, lumea anunturilor online este in continua expensiune. Daca in trecut pe siteurile de anunturi se gaseau in principal anunturi pentru vanzarea de imobile, terenuri, automobile sau prestari de servicii, astazi ofertele dar si cererile s-au diversificat enorm. Electronicele sunt in mod special la mare cautare pe siteurile de anunturi, fie ca e vorba de tablete, laptopuri sau smartphone-uri

Pentru cei care au un telefon mobil vechi de care vor sa scape pentru a-l inlocui cu un model mai nou, pe siteurile in domeniu au aparut recent tot mai multe anunturi telefoane, iar acestea par, in mod neasteptat, sa fie printre produsele care se vind cel mai rapid. Multi utilizatori considera ca siteurile de anunturi online sunt mai usor de utilizat decat siteurile precum eBay sau Okazii si le prefera pe cele dintai. Dar odata cu cresterea numarului de anunturi devine si mai greu ca un produs anume sa se faca remarcat, de aceea, ca si in cazul apartamentelor sau automobilelor de vanzare, devine foarte important ca auntul redactat sa fie un anunt de calitate.

Un anunt de calitate este un anunt din care cititorul si potentialul client poate aduna intr-o privire toate informatiile importante despre produs. Daca este vorba de anunturi telefoane potentialii cumparatori vor fi interesati in primul rand de vechimea acestuia, startea de functionare si acesoriile. Conform unui studiu, cele mai multe persoane care aceseaza siteurile de anunturi online precum www.anunturimax.ro petrec in medie mai putin de 5 secunde privind fiecare anunt. Iata motiv pentru care anuntul trebuie sa contina doar informatiile necesare formulate intr-un limbaj cat mai simplu, clar si prietenos.

Iata cateva sfaturi pentru vinderea unui telefon vechi prin anunturi online:

1 In primul rand trebuie facuta o cautare a produsului pe siteurile de profil pentru a putea compara pretul in functie de vechime, acesorii si uzura.

2 Daca siteul de anunturi o permite adaugarea de poze ajuta foarte mult la vanzarea electornicelor second hand. Cel mai bine este ca, in cazul in care telefonul este deteriorat in vre-un fel sa se faca poze clare. Pontentialii cumparatori vor aprecia sinceritate si astfel se pot evita viitoarele plangeri sau probleme.

3 Daca se planuieste vanzarea in afara localitatii este bine ca vanzatorul sa se informeze dinainte asupra tarifelor de transport si sa includa aceasta informatie in textul anuntului.

4 Acesorile originale cresc pretul telefonului si interesul cumparatorilor asa ca merita cele cateva zeci de minute in plus pentru a cauta toate acesorile si chiar cutia originala. Cumparatorii privesc cu mai multa incredere produsele ce au inca ambalajul original, iar multi prefera ca aceasta sa includa si manualul de utilizare

5 Inainte de vanzarea unui telefon vechi, toate datele personale precum poze, contacte sau mesaje trebuiesc sterse pentru a evita neplaceriile. Aceasta este cu atat mai important de retinut in cazul smartphoneurilor ce pot pastra date precum numele de utilizator si parola de la conturile de email, messanger, facebook si alte retele sociale. Inainte de a ambala si trimite telefonul vanzatorul trebuie sa verifice din nou pentru a se asigura ca toate datele personale au fost sterse complet din memoria telefonului.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.