Ceasurile de mana, un accesoriu masculin esential

Ati admirat ceasurile elvetiene in vitrine sau la mana prietenilor si colegilor, considerati ca ceasurile de firma reflecta un statut social cu care puteti sa impresionati, sunteti un adept al genului clasic sau un barbat dinamic? Ceasul va reflecta personalitatea, asa cum o face nu doar stilul vestimentar dar si accesoriile pe care le purtati la vedere. Ceasuri de mana sau de buzunar, o completare a personalitatii dumneavostra.

Ceasul de mana – o bijuterie masculina, o exprimare evidenta a personalitatii

Pentru barbatii sportivi, un ceas de ultima generatie, performant, cu busola, cronometru, functie subacvatica, cu un design modern, avangardist, poate fi un accesoriu potrivit, in acelasi timp util, estetic, adaptat activitatii pe care o practica. Este un ceas care de regula atrage privirile. Faptul ca este prevazut cu mai multe cadrane si utilitati, il face perfect pentru o tinuta sport.

Pentru barbatii care isi doresc o aparitie clasica dar originala, alegerea unui ceas de buzunar, cu capac si lant confera un aer aristocratic. Secretul consta in asortarea lui la costume din trei piese (cu vesta), ca sa poata fi usor pus in buzunarul de la piept. Poate fi adoptata ca tinuta la anumite petreceri, mai ales daca doriti sa impresionati prin unicitate; si chiar daca ati mostenit un astfel de ceas de la bunicul dumneavostra sau ati achizitionat un ceas de firma, veti face senzatie. In fond acestea pot depasi, ca pret, ceasurile de mana, indiferent de marca lor.

Sunteti un barbat modern, activ, va plac obiectele de calitate? Optati pentru ceasurile elvetiene: un astfel de ceas de mana va atrage atentia prin valoarea sa si prin designul elegant, potrivit pentru orice ocazie si moment al zilei. Un ceas de firma reflecta pentru multi barbati o garantie a statutului material. Evident, puteti opta pentru orice tip de ceas, nu doar elvetian, insa daca detineti sau primiti in dar un astfel de accesoriu, nu va feriti sa il afisati!
Ceasurile hip hop: ceasuri de firma dar si de ”strada”, la moda

Se stie ca marile curente muzicale au influentat dintotdeauna stilul vestimentar si accesoriile. Insa dintre toate, hip hop-ul si rap-ul au adus modificari in designul ceasurilor de mana, pentru a putea fi asortate la tinutele sport si la accesoriile sclipitoare. Astfel, cele mai cunoscute ceasuri hip hop sunt cele cu pietre Bling Bling: sunt ceasuri sport, dotate cu cadrane de cronomentru sau busola si decorate excesiv cu pietricele scanteietoare. Cadranele sunt acoperite de cele mai multe ori cu capace reprezentand diverse simboluri ale curentului hip hop si avand inscrustate acelasi gen de pietre. Se remarca prin opulenta, uneori excesiva, pentru a reda imaginea luxului chiar si pentru ”baietii de cartier”.

Daca doriti sa va cumparati un ceas de firma, ganditi-va la calitatea garantata pe care o puteti avea vizitand magazinele specializate, evitand sa cumparati de la persoane neautorizate in plina strada sau in pietele publice.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.