Cum poti adopta cuprul in interiorul casei tale?

Cuprul este un metal ultra in tendinte care ar trebui sa faca parte si din decorul casei tale. Nu stii inca ce sa faci sau cum sa faci pentru a-l adopta si tu? Iti venim in ajutor cu cateva idei care sa te inspire.

In tendinte de ceva sezoane incoace, cuprul se invita din ce in ce mai mult in ultima vreme in interiorul caselor noastre. Acest material, foarte utilizat altadata in domeniul industrial, este ideal pentru a incalzi putin decorul si pentru a-i da un minunat aspect vintage. In plus, acesta poate prezenta mai multe texturi sau aspecte.

Mai discret decat auriul si mai calduros decat argintiul, cuprul merge de minune cu o multime de stiluri foarte in voga. Merge de minune cu materialele cu aspect mai brut precum lemnul, dar si cu marmura sau betonul.

Din aceste motive, se integreaza de minune atat intr-un decor de inspiratie scandinava, cat si intr-unul industrial.

Nu ezita deci si foloseste acest material peste tot la tine in casa. Pentru a veni cu un plus de dulceata sau de blandete pentru un dormitor de exemplu, se poate asocia cu nuanta de roz pal sau cu nuante mai naturale.

In bucatarie, vechile caserole ale bunicii revin si ele in forta. Pentru a fi cea mai trendy deci, le poti agata pe perete si sa te joci cu efectul de acumulare, agatand cat mai multe. Dar scaunele din cupru  arata si mai bine in bucatarie, alaturi de o gresie in stil retro, de o sticlarie care ne duce cu gandul la stilul industrial, fiind cele care vor dinamiza intreg ansamblul.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.