Cum se comporta anti-masii atunci cand ai nevoie de ei

Bun. Să începem cu începutul (ce vorbă filosofică). Cei care au observat la un moment dat că am dat prea multe mass-uri m-au rugat frumos să-i bag într-un grup anti-mass, tocmai pentru că s-au săturat să primească atâtea mesaje la un interval scurt de timp de la diferiţi indivizi de pe messengerul mult preaslăvit.

Cum să zic eu, aşa, nu prea trimit mass-uri tâmpite. Dacă mi se pare ceva amuzant, trimit. Sau dacă am un articol pe care vreau să-l fac public, la fel trimit. Mi se pare o ocazie nemaipomenită să-mi promovez articolele. Unii s-au scuzat cu vorba: “Lasă, că oricum te citesc din reader”. E ok şi aşa, nu zic nu.

Problema e alta. Atunci când ai nevoie de ajutor şi dai un mass la grupul anti-mass, toţi îţi sar în cap cu: “Hooo, nu ţi-am zis să nu îmi mai trimiţi mass?”. Adică un om e pe moarte aici, dar el tot anti-mass e. Perfect. Părerea mea e că sunteţi antisociali şi lipsiţi de scrupule.

Nu mă refer la mesaje de genul: “Ajutaţi-l pe X, mai are nevoie de încă 5$ pentru a-şi face operaţia la ficat”, dar el de fapt este mort de anul trecut. Mă refer la genul ăla de mesaje care fac apel către umanitate, către cei care ştiu ceva în plus faţă de tine. Cer o mână de ajutor şi atât. Nu dau în cap nimănui.

Eh, ieri am avut nevoie de ceva (nu e musai să scriu despre ce), dar am trimis un mass la cei antimass. Unul s-a trezit să-mi spună că sunt nesimţită şi că mă va scoate din lista de messenger doar pentru acest lucru. I-am spus “ok” şi am trecut mai departe. Să mă ierte Dumnezeu dac-am greşit, dar voi chiar sunteţi dobitoci enervanţi.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.