I am the Gadget Indy Rock Geek

Recunosc că am stat destul de mult timp să mă gândesc ce fel de geek sunt, însă am avut de ales între mai multe posibilităţi. La început am crezut că sunt film geek, pentru că îmi plac foarte mult filmele; înainte eram foarte obsedată să văd câte 3-4 filme pe zi. De fapt, cam aşa îmi pierdeam eu vremea prin vacanţe.

Apoi, am crezut că sunt un outdoor geek sau travel geek, pentru că îmi plac plimbările în aer liber cu rucsacul în spate, o sticlă de apă sau suc şi mâncare; aaa şi să nu uităm de aparatul foto care captează imaginile frumoase din locul în care merg.

Am mai crezut (deşi îmi venea să o exclud de pe listă) că aş putea să fiu un history geek. Şi spun că aş fi exclus-o pentru că niciodată nu mi-a plăcut istoria. Dar nu neapărat istoria românilor, ci a lumii, a pământului. Mi-ar fi plăcut să am ghidul lui Frommer, să învăţ câte ceva de la el. Ca în Eurotrip.

Cred că sunt un rock geek. De fapt, cred că dintotdeauna am fost. Sunt mulţi ani în spate de spectacole la care am participat cu formaţiile mele rock. Mă rog, nu au fost multe, dar au fost reuşite. Am mai avut şi spectacole single. I mean, doar eu şi sintetizatorul. Pe la şcoală, pe undeva. Oricum ar fi fost, a fost bine – spun eu.

Indy Geek. Desi nu mi-au placut mutra lui Jack Norris şi filmele western. Încerc să-i găsesc o altă valoare lui “indy” asta. Să spunem că are treabă cu Peru, cu Macchu Picchu, sau mai degrabă cu America de Sud, incaşi etc. Deci da, sunt indy geek.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.