Daca ai aceste 4 trasaturi s-ar putea sa atragi persoanele narcisiste in viata ta

Care sunt semnele unui narcisist, o relatie toxica sau sageti rosii de dragoste toxica? Un narcisist, in definitia de baza, este un om egocentric sau egoist. O relatie cu o astfel de persoana suna ca o idee teribila, totusi oamenii se indragostesc neintentionat de narcisisti, din diferite motive.

Fie ca esti orbit de iubire, vulnerabil emotional sau este vorba de ceva mult mai complicat, este posibil sa ne indragostim de acest tip de persoana, chiar daca suntem constienti sau intr-o stare mentala pozitiva.

Venim in acest articol cu patru moduri in care te-ai putea amesteca neintentionat intr-o relatie toxica, cu speranta ca acest lucru te va ajuta sa observi semnele inainte sa ajungi prea adanc.

Daca esti o persoana care vede si crede cele mai bune lucruri in oameni, atunci este posibil pentru tine sa te indragostesti de un narcisist. Narcisistii pot fi foarte convingatori si daca te-au convins o sa ai simplu incredere in ei, pentru ca esti o persoana buna. Cand vezi lucrurile bune in altii, esti usor de convins ca lucrurile nu sunt atat de rele cum par.

Fraza ,,orbit de dragoste’’ este adevarata daca esti indragostit de un narcisist. Cand esti coplesita de intensitatea conexiuni, convinsa de emotii sau condusa de dorinte, s-ar putea sa ramai intr-o relatie toxica pentru ca o sa crezi ca aceasta persoana te iubeste si te pretuieste.

Narcisistii sunt extrem de manipulatori. Nu conteaza de cate ori au gresit, ei au abilitatea de a te convinge ca se vor schimba si nu te vor rani niciodata.

Persoanele narcisiste pot ascunde semnele de avertizare cu comportamentul lor convingator. De exemplu, decat sa isi asume responsabilitate pentru faptul ca te-au inselat, vor invarti toata situatia si vor da vina pe tine. De multe ori oamenii pot fi blocati in toxicitate, se intampla acest lucru pentru ca nu recunosc semnele adevarate de avertizare si tacticile de manipulare.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.