De ce sa nu ierti o infidelitate- 5 motive

Nici relatia, nici persoana inselata, nu vor mai fi la fel dupa o infidelitate. Deci exista o multime de motive pentru care nu ar trebui sa ierti o infidelitate. Infidelitatea este cea care va distruge increderea, care pune capat unei relatii de complicitate si angajamentelor. Distruge intimitatea si aduce doar suferinta si tradare.

Un motiv pentru care nu ar trebui sa ierti infidelitatea- stima ta de sine este ranita. Foarte multe persoane au tendinta de a se culpabiliza pentru o infidelitate comisa de partenerii lor. Cel mai adesea, se intampla ca barbatii sa dea vina pe femei pentru infidelitate. Sexul nu mai este la fel, rutina a luat locul iubirii, etc. Dar, in toate cazurile, este vorba despre manipulare care nu isi asuma consecintele unei alegeri personale imature si egoiste.

Nimeni nu este vinovat de infidelitatea celui de langa tine. Dupa o infidelitate, nu mai putem avea incredere in cel de langa noi. Increderea este un lucru de baza intr-o relatie. Infidelitatea distruge si raneste aceasta baza, care a fost construita in timp cu eforturi si devotament. O relatie se construieste in timp iar infidelitatea distruge totul, fiind un act nerespectuos pentru tot ce ati construit impreuna in ani de relatie. Si dupa infidelitate, nu mai poti sa ai incredere in cel de langa tine.

Dupa ce increderea a fost pierduta, va fi mai greu sa o regasesti. Infidelitatea va fi mereu ca o umbra care va plana. Este posibil sa ierti, dar este foarte greu sa uiti. Un lucru este sa uiti, alt lucru este sa ierti. Evenimentele de genul acesta se pot sterge foarte greu din memorie. Un motiv pentru care este foarte greu sa restabilim increderea. Reprosurile pot reparea in orice moment, durerile, mania sau ranile. Relatia nu va fi niciodata la fel, asta e sigur.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.