Fii în permanentã legãturã cu blogul tãu!

galaxy-s7-edge_accessories_sviewAm stabilit deja cã este absolut necesar ca blogger sã ai un laptop și cã ar fi foarte bine sã ai și o tabletã, dar ca sã fii în permanentã legãturã cu blogul tãu, tot nu e suficient.

Bazându-mã pe informația conform cãreia în România existã 25 de milioane de abonaâi la serviciile companiilor de telefonie mobilã și 21 milioane de locuitori, cu siguranțã TU, ca și blogger, ai deja un telefon. E doar o simplã formalitate sã-ți adaugi extraopțiunea de internet la oricare din operatori. Și nici nu mai e așa de scump! Apoi, tot ce-ți mai trebuie e un smartphone.

Pe un smartphone, poți face cam tot ce poți face pe tabletã, doar cã ai nevoie de mai multã rãbdare (ecranul e mult mai mic). Dar asta nu te oprește sã execuți operaþiuni simple, dar de multe ori importante, cum ar fi:

sã vezi cine ți-a mai comentat pe blog
sã aprobi sau sã ștergi comentarii
sã-ți verifici statisticile
sã te pui la curent cu informațiile ce-ți pot servi ca sursã de inspirație
sã citești/rãspunzi la e-mail-uri

Și dacã ți-ai luat deja un Samsung Galaxy S II (v-am zis cã sunt fan android), ar fi și pãcat sã-l lași sã se zgârie în buzunaru-ți plin de monezi și chei. Trebuie sã-l protejezi cu tocul original de la Samsung pe care îl gãsești pe quickmobile.ro la un super preț. Pe lângã faptul cã e din piele elegantã de culoare maro, îți va ține departe smartphone-ul de zgârieturi, cãzãturi, lovituri, apã și bere (dacã o consumi cu moderație).

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.