Jocuri cu bile

Inainte de a incepe acest articol, am o intrebare. Va plac jocurile cu bile?

Nu-i asa ca, luati pe nepregatite, ati raspunde la aceasta intrebare cu “nu”? Recunosc ca prima daca si au am patit la fel, pentru ca nu am realizat exact ce fel de jocuri sunt jocurile cu bile online.

Ei bine, in categoria de jocuri cu bile intra cele mai noi si mai frumoase jocuri zuma, jocuri biliard sau chiar jocuri de bowling. Nu v-ati jucati niciodata un joc de biliard online? Eu trebuie sa recunosc ca nu sunt impatimit al jocului de biliard si nu prea am jucat biliard, dar pe calculator imi place la nebunie sa ma joc astel de jocuri online.

Daca nu va plac jocurile de biliard, nici jocurile zuma nu va plac? Cine nu s-a jucat macar odata in viata celebrul joc zuma deluxe? Ei bine, pe langa jocurile zuma deluxe, exista si o multitudine de jocuri zuma bejeweled. Acestea va plac? Jocurile zuma bejeweled sunt jocuri asemanatoare cu jocurile zuma clasice, doar ca in cazul lor trebuie sa grupati cel putin 3 bile, diamante sua fructe de aceeasi culoare pe o linie orizontala sau verticala pentru a le putea elimina.

Ei, acum ce spuneti, v-ati jucat macar odata un joc cu bile online?

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.