Lucruri importante pe care fiecare barbat isi doreste sa aude de la o femeie

Deci doamnelor ce isi doreste cu adevarat un barbat sa auda?
Am incercat sa gasim raspunsuri generale la aceasta intrebare, care se pot aplica la aproape fiecare barbat. Asa o sa putem avea o idee mai generala asupra a ceea ce se petrece in mintea masculina si o sa putem intelege mai bine ce este ceea ce barbatii isi doresc sa auda.
Barbatii pot parea de piatra pe dinafara si sa arate ca nu au nevoie de complimente, dar acest lucru este departe de realitate. Barbati isi doresc sa auda complimente din cand in cand. Orice fel de complimente cee ce este important este ca acestea sa fie sincere. Nu poti sa te prefaci ca iti place ceva la el doar ca el sa te iubeasca mai mult.
Barbatii vor sa fie apreciati pentru cine sunt ei si pentru lucrurile la care sunt buni, la care exceleaza. In plus, barbatii asteapta aprecierea si atunci cand fac un gest frumos pentru femei sau pentru ceva ce stiu ca va face fericit femeia de alaturi. Barbatii doresc sa fie observati si apreciati, la fel ca si femeile. Aprecierea trebuie sa fie sincera si se poate manifesta in diferite moduri. Il putem astepta acasa cu mancarea preferata dupa o zi lunga la locul de munca sau ne putem imbraca frumos pentru el.
Ei vor sa auda adevarul, fii sincer cu el si nu incerca sa te prefaci. Sinceritatea este o calitate importanta la orice persoana.
Nu face nici un barbat sa simta ca trebuie sa se schimbe, asta este ceva ce multe femei fac cand vorbesc cu barbatii. Accepta barbatul asa cum este, nu incerca sa il schimbi. Daca iti place cum este el sau nu, sa incerci sa il ’’repari,’’ nu este cea mai buna rezolvare. El o sa creada ca il dispretuiesti si ca nu vrei ca el sa fie fericit.
Pana la urma cu totii suntem oameni. Barbatii sunt diferiti si au nevoi diferite. Dar daca tii cont de aceste sfaturi, o sa te descurci mai usor cu barbatii.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.