Apa magnetizata si beneficiile sale pentru organism

Fiecare dintre noi bea apa. Unii o beau direct de la robinet, altii o beau imbuteliata in timp ce altii o beau din fantani si puturi sapate in propria curte. Din pacate, nu intotdeauna apa consumata este de cea mai buna calitate. In ea se pot ascunde bacterii, diverse alte substante daunatoare corpului sau o structura acida care favorizeaza aparitia bolilor. Un filtru apa bun este o solutie extrem de indicata pentru majoritatea celor care sunt preocupati de propria sanatate, insa preocuparea poate sa mearga mai departe, iar apa consumata poate sa fie magnetizata.

Ce este apa magnetizata?

Este apa potabia trecuta printr-un camp magnetic. Procesul este unul destul de simplu iar efectul asupra apei este incredibil. Practic, magnetizarea poate sa restabileasca structura apei si sa o faca mult mai usor de procesat de catre organism. In general, apa de la robinet are o structura deformata, cu tensiune de 73 dyne/cm2. Acest lucru inseamna ca desi este consumata, nu poate sa patrunda in celue si nu le poate hidrata.

Apa magnetizata, in schimb, sparge moleculele apei si le face foarte usor de absorbit de organism.

Cum se obtine apa magnetizata?

Procesul este destul de simplu, fiind nevoie de un filtru magnetic. Acesta poate sa fie montat la purificatoarele de apa si actioneaza imediat asupra apei de la robinet. Investitia intr-un astfel de filtru este mica, in comparatie cu beneficiile pe care le ofera. Poti descoperi pretul aici: https://www.filtre-apa-pura.ro/produse/consumabile-cartuse-filtrante-rezerve/pentru-purificatoare/ca-16-filtru-magnetic/.

Vezi si:  Alzheimer: ce este "testul celor 5 cuvinte" si poate identifica cu adevarat boala?

Care sunt principalele beneficii ale magnetizarii apei?

Beneficiile sunt uriase, in conditiile in care apa magnetica poate sa :

  • Elimine toxinele din organism;
  • Ajute la vindecarea bolilor de stomac sau, pentru corpurile sanatoase, sa imbunatateasca in mod considerabil digestia;
  • Regleze tensiunea arteriala si glicemia, doua dintre cele mai mari probleme ale oamenior moderni;
  • Ofere energie si sa intareasca sistemul imunitar;
  • Trateze o multime de probleme medicale, precum astmul, insomniile, anxietatea sau bronsita.

Practic, apa magnetizata poate sa imbunatateasca in mod vizibil starea de sanatate, mai ales daca este si purificata si ionizata.

De cand se foloseste apa magnetizata?

Nu se stie cu exactitate. Se pare ca ideea folosirii magnetismului in medicina a aparut in urma cu mai bine de 4000 de ani, in China. Intr-un manual de medicina interna din acea perioada se preciza ca dezechilibru din corpul uman poate sa fie corectat printr-o roca magnetica.

In secolul XVIII, un medic din Geneva a demonstrat ca apa magnetizata poate sa trateze bolile gastro-intestinale si cele de tract urinar, precum si bolile de piele sau de plamani.

Ceea ce este cert este faptul ca atunci cand este consumata, reuseste sa ofere o multime de avantaje pentru organism, motiv pentru care este bine sa te informezi in legatura cu ea si sa incepi sa o consumi.

 

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.