Semafoare

1337675796semaforNu va deranjeaza ca in foarte multe intersectii din Bucuresti au aparut doua randuri de semafoare? De parca de asta avea nevoie Bucurestiul, de semafoare noi, nu de strazi asfaltate, semafoare sincronizate sau alte metode de fluidizare a traficului.

Ca totul sa fie si mai frumos, semafoarele vechi nu au fost scoase, au fost lasate acolo, pentru ce, nu reusesc sa inteleg si probabil ca nici nu voi intelege vreodata.

Poate vrea domn primar sa le vinda sau poate ca pur si simplu ca sa deruteze soferii sa mai ridice si politia niste permise ca doar au trecut sarbatorile, a inceput un nou an si e musai de niste bani. Ceea ce este foarte rau in unele zone este ca noile semafoare au fost puse in spatele celor vechi si au fost puse cu asa de mult cap incat nici macar nu se vad.

Asa ca data viitoare cand treci pe rosu pentru ca aveai senzatia ca nu merg semafoarele si ramai fara permis sa tii minte sa te uiti bine rau de tot dupa un eventual al doilea semafor pitit bine de administratorii drumului si poate sa ii dai si in judecata cu ocazia asta, poate asa se vor hotari macar sa renunte la un rand.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.