Bloggerului îi șade bine cu Tab-ul

tabletsȘi dacã tot ești blogger, îți zic sincer, ți-ar veni foarte bine un tab. Cu tab-ul ai și mai multã libertate decât cu laptopul. Unele tab-uri îți intrã chiar în buzunarul de la piept. Poți face o pozã instant și sã o urci pe blog. La fel ca și pe laptop, poți scrie articole de oriunde (nu mai enumãr aici), iar avantajele majore sunt acelea cã nu ți se încãlzește pe genunchi, iar bateria te ține de vreo 3 ori mai mult. Ah! și de ce sã nu recunoști cã ai momente în care inspirația ta e moartã! Iar atunci, un simplu review la o aplicație de pe noua ta tabletã e mãnușã pentru a umple golul!

Eu sunt fan android. Nu, nu urãsc iOS-ul, dar între android și iOS îl prefer pe primul de 100 de ori. De aceea, îți voi recomanda þie, ca și blogger, un Samsung Galaxy Tab, care acum este deja în douã variante: varianta veche, mult mai ieftinã, cu ecran de 7 țoli și rezoluþie de 600×1024, camerã de 3,15 MP, cântãrind doar 380 de grame care vine preinstalatã cu Android 2.2 (upgradabil la 2.3.3), sau varianta nouã, un pic mai scumpã, dar și mai grea (585 de grame) cu ecran de 10.1 țoli, procesor dual-core, preinstalatã Android 3.0.

Din punct de vedere ergonomic eu prefer prima variantã: îți încape complet într-o singurã mânã, încape lejer în buzunarul de la sacou și se mișcã destul de repede. Și o mai gãsești și la super preț pe quickmobile.ro. E drept cã Angry-Birds-ul se vede mai bine pe cealaltã, dar tu ți-ai luat tabletã de blogger nu de gamer, nu?

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.