Sfaturi in alegerea inelului de logodna

Diamant sau safir? Aur sau platina? Clasic sau original? Alegerea unui inel de logodna nu este o misiune usoara, domnii care ne citesc cu siguranta sunt de acord cu afirmatia noastra. Iata cateva sfaturi pentru alegerea acestei bijuterii pretioase.

Inainte de alegerea unui inel de logodna trebuie sa ai un buget bine stabilit deoarece chiar daca modelele de pe piata sunt atat de variate, preturile sunt cam aceleasi. Ce piatra, ce material, ce stil ar trebui sa alegi? Iti spunem noi chiar acum…

Un inel de logodna de diamant. Simbol al puritatii si eternitatii, inelul de logodna de diamant inca se bucura de succes in randul doamnelor si domnisoarelor. Calitatea, cu alte cuvinte, valoarea sa, este definita prin marime, greutate, puritate si culoare. Inelul de diamant are avantajul de necontestat de a se potrivi cu orice tip de piele, cu orice coafura, cu orice stil dar si cu alte bijuterii. Diamantul merge de minune cu monturile din aur roz sau alb, din aur galben…

Rubin, safir, smarald…cum alegem culoarea pietrii inelului de logodna?

Daca diamantul este atemporal in ceea ce priveste bijuteriile, acesta poate fi sublimat de alte pietre, mai ieftine. Stii si tu deja faptul ca fiecare piatra pretioasa in parte are o simbol. De exemplu, smaraldul este simbolul sperantei, rubinul al fericirii si al pasiunii, safirul este simbolul fidelitatii si intelepciunii. Se spune ca pietrele colorate atrag mai usor energiile pozitive.

Un inel de logodna din aur galben, atemporal. Odata piatra aleasa, trebuie sa alegi si aliajul. Daca majoritatea persoanelor aleg inelele din aur alb, poti opta pentru un inel de logodna din aur galben, atemporal, rafinat si elegant. Cu totii adoram caldura aurului galben care merge de minune cu orice culoare a pielii. Asociat cu un diamant, aurul galben va contrasta cu albul diamantului si va crea un efect intens.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.