Țigara electronica. Fumatul nu a fost niciodată mai sănătos

adasdad

Este cam greu sa introduci cuvantul tigara in aceeasi propozitie cu cuvantul sanatate. Din 2003, insa, de cand a fost inventata tigara electronica, cele doua cuvinte parca nu se mai bat atat de tare cap in cap.

Tigara electronica a fost inventata exact cu acest scop: acela de a oferi viciul fumatului, fara a inbolnavi. Dupa 13 ani, si-a atins scopul si a reusit sa aduca si o multime de alte avantaje.
Daca esti fumator si inca optezi pentru tigarile din tutun, ai toate motivele sa incerci tigara electronica. Daca nu iti place, poti sa renunti la ea, insa daca iti place, vei fi incantat de urmatoarele beneficii:

  • Conform studiilor, nu are substante cancerigene, sau cel putin nu are atat de multe precum are tigara din tutun. Astfel, riscul fumatorului de a se imbolnavi este unul mult mai mic.
  • Nu genereaza fumat pasiv. Fumatul pasiv este una dintre cele mai mari probleme pe care le genereaza tigara din tutun. Fumatorul isi asuma riscurile implicate de fumat, insa cel de langa el nu are nicio vina. Este motivul pentru care tigara electronica este adoptata de un numar din ce in ce mai mare de parinti. Practic, nu isi mai expun copiii la riscuri, doar pentru ca doresc sa isi alimenteze un viciu.
  • Poate sa fie mai ieftina decat tigara normala. Tigara electronica costa, in mod evident, mai mult. Lichidul pentru tigara si consumabilele, insa, sunt mult mai ieftine decat tigarile clasice. Astfel, in timp poti economisi destul de multi bani, daca alegi o tigara electronica de buna calitate.
  • Poate sa fie fumata aproape oriunde. Sunt localuri care interzic de tot fumatul, indiferent ceea ce fumezi. Sunt si localuri, insa, care permit tigara electronica, insa nu permit tigara clasica. Astfel, poti gasi mult mai usor un loc in care sa te bucuri de o cafea si sa fumezi in tihna.
  • Nu genereaza miros. Mirosul de tutun din haine, din par sau din maini, poae sa fie extrem de deranjant. Deranjul este mare atat pentru fumator, cat si pentru cei de langa el. Tigara electronica nu lasa un miros neplacut in maini, nici in haine, nici in piesele de mobilier. Daca alegi o aroma placuta, poate sa lase chiar un miros frumos.

Ai toate avantajele la indemana, asadar nu ai motive sa nu incerci tigara electronica.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.