Uleiuri esentiale care inlocuiesc medicamentele

Astmul este o maladie curenta caracterizata printr-o inflamatie a cailor respiratorii care furnizeaza aer plamanilor. Caile respiratorii sunt sensibile si respiratia devine din ce in ce mai dificila. Cu toate acestea, conform oamenilor de stiinta, sistemul tau respirator iti va multumi daca folossti unul din aceste uleiuri esentiale.

Exista metode naturale pentru a lupta impotriva simptomelor de astm si pentru a preveni o criza de astm. Iata cateva uleiuri esentiale cunoscute pentru efectele lor calmante.

Lavanda

Uleiul esential de lavanda este un tip de ulei care poseda caracteristici sedative si anti-inflamatorii eficiente in gestionarea astmului. Conform unui studiu japonez din 2014, inhalarile cu ulei esential de lavdanda elimina inflamatiile cailor respiratorii. Poti folosi uleiul esential de lavanda pentru crizele de astm aplicand mai multe picaturi intr-un bol cu apa calda. Acopera-ti capul cu un prosop si inhaleaza aburii, astfel ti se vor degaja caile respiratorii.

Ulei esential de arbore de ceai

Uleiul esential de arbore de ceai este un ulei expectorant eficient care elimina mucusul sistemului respirator. Acest ulei esential este in egala maura eficient pentru tratarea afectiunilor respiratorii precum tusea si brosnita datorita unui compus principal numit Terpinen-4-ol.

Pentru tratarea astmului, folosirea uleiului esential de arbore de ceai este simpla. Aseaza un prosop curat in apa calda, stoarce-l si adauga cateva picaturi de ulei esential de arbore de ceai pe prosopul umed. Respira de-a lungul prosopului cald apana cand acesta se raceste de tot. Repeta procedeul pana cand te simti complet vindecat.

Eucalipt

Uleiul esential de eucalipt are un parfum extrem de puternic care ne ajuta sa decongestionam caile respiratorii. Uleiul contine eucalyptol, care fluidizeaza mucusul in sistemul respirator si ne permite sa respiram in mod eficient.

Adauga cateva picaturi de ulei de eucalipt in apa calda dupa care inhaleaza aburii emanati pentru a dilata caile respiratorii congestionate si pentru a relaxa spasmul pulmonar.

Sursa: https://www.santeplusmag.com/7-huiles-essentielles-qui-remplacent-les-medicaments/

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.