Care este cea mai buna forma de unghii pentru tine?

Chiar daca culoarea reprezinta un element extrem de important in realizarea unghiilor si forma trebuie luata in considerare. Totul incepe cu forma, nu-i asa? Forma reprezinta baza pentru a obtine unghii frumoase. Apoi, vine culoarea pentru a perfectiona si pentru a completa aspectul unghiilor si de a-ti face mainile mai frumoase. Forma unghiilor poate varia de la o persoana la alta.

Inainte de a intra in detalii, iti recomandam sa te familiarizezi cu diferitele optiuni de care dispui. Luand in considerare forma degetelor si lungimea unghiei, poti alege din urmatoarele stiluri:

Forma rotunda

Este forma perfecta pentru toate cele care vor sa lase impresia de degete mai lungi. Aceasta forma de unghii rotunde se caracterizeaza printr-o lungime medie, in forma de semicerc si este ideala pentru degetele mai scurte si mai groase. Unul din avantajele oferite de unghiile rotunde este acela ca pot fi intretinute cu usurinta acasa si sunt perfecte pentru orice culoare de oja.

Forma patrata

Aceasta forma de unghii este caracterizata prin margini drepte si un varf patrat ceea ce confera o nota de stil si de eleganta unghiilor. Aceasta forma este perfecta pentru persoanele care au mainile fine si degetele lungi si subtiri. Adori unghiile scurte insa elegante. Atunci vei adora aceasta forma de unghii. Unghiile patrate sunt si ele usor de intretinut acasa si sunt perfecte pentru doamnele care nu au timp sa mearga atat de des la manichiura.

Forma ovala

Iti doresti ca degetele tale groase sa para mai fine si degetele tale scurte sa para mai lungi? Forma ovala de unghii este atunci cea mai buna varianta pentru tine. Aceasta forma de unghii se termina intr-un semicerc si seamana cu forma de migdala. Este ideala atat pentru unghiile lungi at si pentru unghiile scurte si mai late. Nu este neaparat nevoie sa ai unghii mari pentru a opta pentru aceasta forma.

Vezi si:  Cum sa scapi de celulita

Sursa: https://www.rougeframboise.com/meilleure-forme-ongles-pour-vous/

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.