Unde calatorim in iulie 2021?

Granitele se deschid incetul cu incetul si cu totii ne dorim sa profitam de aceasta vara calatorind. Inca nu ai decis unde vei calatori in luna iulie? Am ales pentru tine cateva destinatii pentru o vacanta perfecta.

Andaluzia

Spania si-a deschis granitele inca din luna mai. Este acum posibil sa calatorim dintr-o regiune in alta. Va propunem sa descoperiti unul din cele mai frumoase locuri din sudul Spaniei, Andaluzia. Vei gasi aici orase superbe precum Sevilla sau Granada. Vei descoperi monumente si caldiri cu o arhitectura maiestuoasa. Aceasta regiune dispune in egala masura de sate idilice precum Nerja sau Mijas.

Malta

Esti in cautarea unei destinatii insorite pentru luna iulie? Atunci Malta este locul ideal pentru vacanta ta. In iulie in Malta sunt cele mai potrivite temperaturi din Europa. Poti inota intr-o apa cristalina, sa faci scufundari in superba Blue Lagoon, sa savurezi un cocktail pe una din numeroasele plaje. Malta dispune in egala masura de o bogatie culturala importanta. Vizitand capitala, Valetta, vei descoperi cladiri cu o arhitectura exceptionala.

Cyclade

Insulele grecesti din Cyclade reprezinta fara indoiala unul din cele mai relaxante locuri din Europa. Vei gasi sate albe in intregime, capele cu acoperisuri in forma de dom, de culoare albastra care se integreaza in peisaj intr-un mod cat se poate de armonios. Vara, in Marea Egee apa are 27 de grade.

Republica Dominicana

Visezi la plaje paradisiace, la ape de culoarea albastru turcoaz, marginite de cocotieri? Atunci, directia Caraibe. Republica Dominicana te asteapta cu bratele deschise in iulie 2021. Vei putea descoperi astfel o natura luxurianta, oferita de aceasta destinatie exotica, locuitorii deosebit de primitori si locuri de vis. In plus, pentru aceasta destinatie nu se cere niciun test Covid-19, va trebui doar sa completezi un formular. Republica Dominicana ofera asigurare Covid-19 pe loc. Un sejur relaxant, lipsit de griji, garantat.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.