5 rezolutii pentru 2019

La inceput de an, foarte multa lume isi alege cateva rezolutii, cele mai importante obiective de realizat in noul an. Cum ar fi insa ca in 2019 sa incerci sa iti ameliorezi viata la tine acasa prin intermediul catorva rezolutii pentru casa si gradina?

Repara sau schimba lucrurile care te deranjeaza foarte tare in casa. Cu siguranta ca ai un lucru sau un detaliu din casa care te calca pe nervi- manerele de la dulapuri, corpuri de iluminat oribile, un dressing in hol care nu este foarte functional, storuri care au avut zile mai bune, etc. Anul 2019 este anul in care te vei ocupa de ele. Nu-i asa?

Organizeaza-te incapere cu incapere. Daca vrei ca interiorul casei tale sa arate altfel, incepe sa o organizezi incet, incapere cu incapere, in ritmul tau. Ai mai multe strategii la indemana- poti incepe cu bucataria, sa continui cu dormitorul si cu linvingul si sa termini cu baia sau dressingul.

Adu un plus de viata la tine in casa. Daca spatiul iti permite asta, cumpara cat mai multe plante cu frunze decorative sau cu flori. Reprezinta cea mai buna modalitate de a transforma interiorul unei case.

Amelioreaza calitatea aerului. Schimba filtrele sistemului de incalzire, ale aerului conditionat si foloseste doar un dispersit cu o emisie slaba de compusi organici volatili. Asigura-te ca baia si bucataria sunt ventilate corespunzator si nu folosi produse prea puternice pentru curatenie.

Investeste in siguranta ta. Asigura-te de faptul ca ai in casa ta unul sau mai multe detectoare de fum care sa fie functionale. Alege unul care sa includa si detectarea de monoxid de carbon. Daca ai si subsol, cel mai bine ar fi sa alegi unul care sa detecteze si radion. Iar daca este necesar, instaleaza si un sistem de alarma sau alte dispozitive care sa te protejeze. Toate aceste gesturi te vor face sa te smti mai in siguranta si mai bine la tine acasa.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.