6 gesturi esentiale pentru un ten sublim

Gesturi precise, instrumente inedite, formule sublimatoare… adopta cele mai in voga trucuri, produse sau instrumente pentru a afisa in fiecare zi un ten sublim.

Foloseste buretii. Mult mai simplu de utilizat decat o pensula, care poate lasa foarte usor urme, buretele este cel care te va ajuta sa uniformizezi si sa corectezi tenul.

Vino cu un plus de lumina. Pentru a da un plus de stralucire sau de relief tenului, dar si pentru a masca micile defecte, foloseste un corector fluid cu o nuanta sau doua mai deschise decat tenul tau. Aplica corectorul in coltul ochilor si pe ceacane, apoi cu miscari ferme ajuta-l sa intre cat mai bine in piele.

Gaseste textura potrivita. Aici va trebui sa tii cont de doua criterii- de tipul tau de piele si de acoperirea de care ai nevoie. Pielea mixta sau grasa trebuie sa foloseasca apele termale pentru ten, pudrele sau cremele cushion, in timp ce tenul uscat sau mai fluid ar trebui sa foloseasca o textrura mai cremoasa sau mai fluida. Dar daca ai nevoie de un plus de acoperire, cel mai bine ar fi sa incerci sa mizezi pe formulele mai onctuoase.

Foloseste-te de baze. Primerul sau baza pentru ten este acel mic produs « smecher » sau indispensabil care schimba totul- tinuta, stralucirea sau finisajele. Alege-le pe cele fara silicon care nu vor astupa porii. Unele sunt transparente, altele sunt colorate mai lejer pentru a veni cu un plus de stralucire.

Alege produse cat mai naturale. Autnci cand iti alegi nuanta fondului de ten,a r trebui sa incerci macar trei nuante – cea care ai impresia ca ti se potriveste, una mai inchisa decat aceasta si una mai deschisa. Cea care nu se percepe aproape deloc este cel mai bun aliat al tau.

Alege un echilibru perfect. Daca ai tenul care straluceste sau care te strange, fondurule de ten sau Cremele BB sunt un aliat de pret. Cele care contin zinc, calendula sau acod hialuronic sunt cele mai bune alegeri.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.