Cum putem da share la parola wireless – iOS 11

Ti s-a intamplat si tie cu siguranta acest lucru – au venit rudele sau prietenii in vizita si au avut nevoie de Internet. Drept urmare, ti-au cerut parola conexiunii wireless. Cei de la Apple au incercat sa usureze acest lucru pentru utilizatorii iOS 11 dar si pentru macOS Sierra. Cei care isi doresc sa impartaseasca conexiunea wireless cu vizitatorii o pot face de acum inainte prin simpla apasare a unui buton.

In cazul in care ai o parola de 12 caractere iti vei usura si tie si invitatilor tai munca. Asta deoarece nu vrei sa gresesti in momentul in care tastezi o parola lunga, nu-i asa?

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a da share unei parole wireless?

  • in primul si in primul rand trebuie sa ai un device Apple pe care sa rulezi macOS Sierra sau iOS 11.
  • ca o masura de siguranta, trebuie sa ai persoana respectiva salvata in lista de Contacte.
  • Bluetooth-ul trebuie sa fie activat pe ambele terminale.
  • Tu esti cel care impartaseste conexiunea wireless, drept urmare trebuie sa fii conectat la wireless.

Dupa ce te-ai asigurat de faptul ca ai toate aceste lucruri pregatite, trebuie doar sa deblochezi telefonul si sa te afli in apropiere de celalalt utilizator. Daca esti in aceeasi camera cu acesta, utilizatorul ar trebui sa mearga in setari la WiFi si sa incerce sa se conecteze la reteaua ta de wireless. Aici urmeaza sa se intample totul: daca totul este setat asa cum trebuie – tu ca proprietar al conexiunii wireless urmeaza sa primesti un mesaj sub forma de pop-up care te va intreba daca vrei sa dai share la parola automat. Si cam atat.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.