Apa de cocos si beneficiile sale asupra corpului tau

Apa de cocos sau sucul de cocos este o bautura plina de prospetime si extrem de racoritoare, extrasa din nuca de cocos. Contine foarte putine calorii si reprezinta cea mai buna sursa de saruri minerale care sunt necesari bunei functionari a organismului.

Apa de cocos, o bautura foarte buna pentru silueta. Caloriile continute de apa de cocos sunt foarte putine. In jur de 20 kcal pe 100 de ml. In acelasi timp contine si o slaba cantitate de zahar – 4 grame pe suta de ml de apa de cocos naturala.

Un alt atu deloc de neglijat- apa de cocos este cea mai buna sursa de potasiu care te ajuta sa combati retentia de apa. Te ajuta deci in cazul in care ai un abdomen umflat, dar si daca ti se umfla bratele, picioarele sua chiar si fata. Asta mai ales daca in paralel, alegi sa renunti la consumul de sare.

Apa de cocos, o sursa de minerale cu numeroase beneficii. Datorita nivelului sau de saruri minerale, apa de cocos are numeroase beneficii asupra corpului. Nivelul sau de potasiu si de magneziu este cel mai bun pentru a regla ritmul cardiac.

Dar potasiul te ajuta in acelasi timp sa stabilizezi echilibrul acido-bazic din organism. Nu te lasa sa te dezhidratezi, deoarece aduce organismului electrolitii necesari ideali pentru a rehidrata organismul.

Apa de cocos te ajuta sa lupti contra imbatranirii premature. Numeroase persoane celebre apeleaza la apa de cocos pentru a lupta contra semnelor tecerii timpului. Datorita grupului de hormoni vegetali pe care ii contine, citokinine, primele semne ale imbatranirii vor disparea.

Apa de cocos poate ameliora digestia. Apa de cocos actioneaza ca si un tonic digestiv care te va ajuta sa ameliorezi diegstia datorirta enzimelor sale bioactive. Dar se poate folosi si pe post de tonic cardiac deoarece consumul sau poate tonifia inima.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.