Ce este vindecarea cu cristal?

Oamenii au folosit cristalele ca sursa naturala de vindecare timp de mai multe secole. Cristalele cuart au fost folosite sute de ani ca obiect metafizic. In culturile antice, cristalele au fost folosite la ritualuri mortuare si in piramide pentru atragerea spiritelor si luminii in viata de dupa moarte. Timp de mai multe secole, apa cristalina a fost folosita la ceremonii de vindecare si chiar si ca bautura pentru puterea de vindecare.

In functie de structura si proprietatile cristalelor iti pot asigura vindecarea naturala exact de care ai nevoie. Fiecare cristal are o structura interna unica care are impact asupra rezonantei pietrei, tipului de energie pe care o atrages si asupra modului in care curata energia, respingand sau absorbind-o.

Vindecarea cu cristale asigura multe beneficii asupra sanatatii mentale si fizice si poate fi folosita intr-un mod pentru a atrage puteri pozitive in viata noastra.

Cea mai populara modalitate de folosire a cristalelor este aceea de a promova sanatatea si bunastarea. Cristalul a fost intotdeauna cel mai puternic instrument in medicina vibrationala. Cand aplici cristale pe diferite parti ale corpului ele contribuie la un progres de vindecare, blanda si neinvaziva. In acelasi timp, ele ajuta la restabilirea si echilibrarea corpului si incurajeaza functionarea enizmelor naturale de vindecare a corpului.

Daca nu poti dormi, cristalele te pot ajuta, in functie de motivul insomniei. Daca cosmarurile nu te lasa sa dormi, incearca sa pui cristale la piciorul tau, in pat, sa asigure un somn linistit si sa tina departe gandurile negative.

Un alt mod in care cristalele pot promova vindecarea este sa ajute la atragerea dragostei in viata oamenilor si sa ajuta la mentinerea relatiei curente in mod sanatos. Daca doresti sa aduci sanatate si fericire in casa ta, punand anumite cristale prin casa poti ajuta la eliminarea energiei negative si poti asigura un sentiment linistitor de siguranta si pace.
Indiferent daca ai nevoie in viata personala sau viata profesionala, cristalul potrivit poate asigura sentimentul pozitiv de care ai nevoie.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.