Biroul… si alte birouri

Ca in ziua de azi, biroul de acasa a devenit suportul pentru calculator, nu e o certitudine. Birou poate fi o masa de scris, un dulapior sau poate o componenta veche dintr-un mobilier clasic.

oferta-birou-dedm-01

Sa ne aducem aminte de birourile de companie, unde erau poftiti, pana nu de mult, invitatii. Acele birouri stilate, unde posesorul isi intampina oaspetii cu aerul lui Marlon Brando in “Nasul”. Inca mai exista asa ceva si inca mai sunt folosite pentru scris, semnarea documentelor sau intocmirea altor planuri de orice fel.

dulap-pentru-computer

Biroul de tip dulap este foarte des intalnit in special in camera studentilor sau a elevilor. Este dotat cu multe sertare si rafturi pentru toate felurile de rechizite si materiale scolare. Acest tip de birou inca mai rezista invaziei calculatorului, dar cu mare dificultate.

34007

Sa nu uitam nici biroul clasic, care a devenit, probabil tot din cauza calculatorului, doar o simpla piesa de mobilier ce contureaza un decor al vremurilor trecute. Candva era un birou la care se petrecea tot atat de mult timp ca si la biroul cu calculator de astazi.

placa-batanta

Insa ceea ce pare cu adevarat piesa de muzeu, este secretarul cu placa batanta. Acest mini depozit, foarte practic si compact este din ce in ce mai mult dat uitarii. Datorita capacului sau, poate deveni rapid masa de scris, ramanand in acelasi timp un bun organizator al materialelor de papetarie.

birou-modern-1

Si cu toate aceste modele fascinante de birouri, preferam sa ne multumim cu un suport pentru calculator, de orice fel.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.