Brașovul și Sinaia destinații de neocolit pentru turiști

Una dintre cele mai frumoase destinații montane și în același timp city-break-uri din România este Brașovul. Tursimul în Brașov și în zona limitrofã a cunoscut în ultima perioadã o înflorire dosebitã, turismul fiind într-o continuã. Ceea ce stârnește interesul turiștilor este și posibilitatea de a face schi pe numeroasele pîrtii din Poiana Brașov, una dintre cele mai frumoase stațiuni montane românești. Centrul vechi și numeroasele obiective turistice din Brașov reprezintã de asemenea un punct de atracție pentru turiști.

Oferte de cazare pentru toate buzunarele

Tocmai pornind de la aceste considerente, orașul are numeroase oportuniþãþi de cazare fiind relativ ușor pentru un turist sã aleagã în funcție de buget și de preferințe.

Ca posibilitãți de cazare Brasov-ul oferã peste 5000 de locuri distribuite în peste 150 de hoteluri și pensiuni de toate categoriile. Pentru turiștii care își permit o cazare într-un hotel de lux, poate alege între hotelurile de cinci stele ca Aro Palace sau de patru stele ca Ambient, Esprit sau Belvedere și chiar hoteluri de trei stele precum Casa Wagner sau Coroana Brașovului. Pentru cei cu un buget mai mic existã hoteluri și pensiuni de douã stele, iar pentru studenți sau tinerii care își fac din cãlãtorie o profesie, se pot caza la hosteluri.

Sinaia un punct de atracție turisticã

O altã destinația montanã extrem de atrãgãtoare este Sinaia, un oraș cu o importanțã turisticã deosebitã datoritã peisajelor montane superbe, la aceasta contribuind și posibilitã de cazare la standarde înate și posibilitãți de relaxare și tratament. Printre atracțiile turistice din Sinaia care o ridicã la stadiul de destinație de neocolit în România se numãrã Castelul Peleș, Pelișor, Mãnãstirea Sinaia, Cazinoul din Sinaia. Datoritã acestor comori, turismul în zonã s-a dezvoltat foarte mult. Din acest motiv, și domeniul hotelurilor și al pensiunilor s-a dezvoltat în ultmii ani, turiștii având foarte multe oferte de cazare Sinaia.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.