Cabinet Dentar ProDent Clinic

cabinet-stomatologic-prodent-clinicEstetica dentara este preocupare a celor mai multe persoane, iar atunci cand dintii prezinta, din diferite motive, un aspect neplacut, oricine poate apela la un cabinet dentar in Bucuresti cu adevarat profesionist precum ProDent, unde pacientii se bucura de cele mai variate si calitative servicii, efectuate de catre medicii bine pregatiti. Asadar, albirea dintilor este o procedura foarte des intalnita in ultimii ani, intrucat oricine isi doreste sa se bucure de un zambet perfect, insa inainte de a afla tot ce presupune acest tratament, este important sa se cunoasca cauzele ingalbenirii dentare.

Care sunt cauzele?

Bineinteles ca exista mai multi factori ce pot duce la ingalbenirea dintilor, iar unul dintre acestea este inaintarea in varsta, acesta fiind un proces natural. Totusi, si dieta adoptata poate influenta acest fenomen, iar cei care care consuma periodic bauturi ce contin coloranti precum Coca Cola, fie ceai negru sau vin rosu, fie diferite alimente, sunt mai predispusi la ingalbenirea dintilor. Si fumatul are acelasi efect, la fel ca anumite tratamente ce impun administrarea unor medicamente, fie dintii isi mai pot pierde din culoare din cauza unor tratamente stomatologice care nu au fost efectuate in mod corespunzator.

Controlul initial

Astfel, in prima faza este nevoie de urmarea unui control, pentru ca medicii sa poata analiza starea sanatatii cavitatii bucale, daca pacientii se confrunta cu alergii sau sensibilitati, se examineaza dintii si gingiile, alaturi de eventualele lucrari dentare prezente si poate fi nevoie de radiografii pentru studierea corespunzatoare a situatiei prezentate.

Albirea la cabinet vs. albirea la domiciliu

Exista mai multe modalitati de albire a dintilor, atat la cabinet, cat si la domiciliu, insa mult mai eficiente sunt cele efectuate pe scaunul stomatologului. Cine apeleaza la un cabinet dentar in Bucuresti precum ProDent Clinic are acces la albirea dentara prin laser, ce presupune aplicarea unui gel special de albire, care sa fie activat atunci cand este expus la laser, iar in acest caz este nevoie de protejarea gingiilor si a structurilor inconjuratoare.

Totusi, cei care isi doresc sa urmeze acest tratament in confortul propriei locuinte pot apela la gelurile speciale de albire sau la gutiere, insa concentratia acestora este mult mai redusa decat a substantelor disponibile la cabinet. Gelurile se aplica pe suprafata dintilor pentru diferite perioade de timp, in functie de concentratie, iar gutierele folosesc acelasi principiu, astfel ca totul variaza in functie de situatia prezentata de pacient, dar si de asteptarile acestuia.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.