Calatoria cu trenul placuta si confortabila

calatorie-tren

calatorie-trenCalatoria este poarta evadarii din realitate – sau cel putin asa am citit, cu ani in urma, intr-o carte, acest citat impregnandu-se in memoria mea. Calatoria este o metoda placuta de a-ti petrece timpul, iar perioada actuala nu face decat sa ne confirme acest lucru. Societatea ne incurajeaza sa calatorim si sa descoperim locuri noi sau pur si simplu sa ne intoarcem in cele pe care le iubim. Weekend-urile, vacantele sau concediile sunt momentele de care profitam cel mai mult atunci cand vrem sa calatorim.

Fie ca le planificam din timp sau pur si simplu ne decidem sa facem o escapada in ultimul moment, calatoriile ne fac fericiti. Acelasi lucru se poate intampla si cu mini-vacanta de 1 Iunie, cand avem ocazia de a petrece cinci zile minunate alaturi de prieteni sau familie, vizitand locurile carora le simtim lipsa sau locuri pe care dorim sa le exploram.

Fie ca alegem sa vizitam un oras nou si sa descoperim frumusetea tarii noastre, sa mergem la mare, unde sa lasam primele raze ale soarelui de vara sa ne atinga pielea alba si timida, sau la munte, unde sa profitam de zilele libere pentru a ne distra alaturi de prieteni, sau chiar acasa, unde sa petrecem Ziua Copilului impreuna cu cei dragi, o mini-vacanta este intotdeauna o veste buna.

Asa ca de ce sa nu profitam de acest moment sa ne oferim clipe de fericire? Mai ales cand putem ajunge atat de usor, indiferent de locatie. Trenul ne ofera cea mai usoara modalitate de a ajunge acolo unde ne dorim. Fara stresul de pe autostrada, fara grija semnelor de circulatie sau a hartilor indescifrabile, in tren trebuie doar sa inchizi ochii si te vei trezi acolo unde ti-ai propus. Sau, activitatile pot fi cu totul altele: unii prefer sa citeasca romane politiste, altii sa priveasca serialele momentului (American Gods much?) sau pur si simplu sa se bucure de calatorie socializand cu cu partenerii de calatorie, care pot deveni buni psihologi atunci cand simti nevoia sa-ti povestesti viata unui necunoscut cu care stii sigur ca nu vei avea tangente in viitor.

Chiar daca alegerile depind de personalitatea fiecaruia si de starea de spirit a momentului respectiv, un lucru este sigur: trenul ofera multe posibilitati atunci cand vine vorba de calatorie, iar tu trebuie doar sa te bucuri de ele.

Pe Mersul Trenurilor poti vedea care este topul calatoriilor preferate de romani, dar si informatii actualizate despre orarele trenurilor, precum si costurile acestora. Iar daca inca esti student si nu ai nevoie sa te ingrijorezi de acest aspect datorita faptului ca folosesti serviciile feroviare gratis, intra sa vezi cum poti ajunge mai repede acasa, cei dragi te asteapta cu bratele deschise.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.