Cea mai tare masina

Daca ma intrebi pe mine care e cea mai tare masina, o sa-ti zic ca a mea, pentru simplul motiv ca ma simt perfect la volanul ei. Consuma putin [ pentru cei 1,9 litri – 4,5 la 100 de kilometri – la drum intins ], e puternica, volum suficient sa muti jumatate de casa si pana la urma e doar o masina de familie cu 7 locuri.

Tipa din fotografie cu siguranta ca va sustine cu totul si cu totul altceva, pentru ca cea mai tare masina nu e pentru toti una si aceiasi. Asa ca pentru unii o Dacia Logan poate fi masina perfecta, iar pentru altii un BMW X 5 [ eu oricum cred ca X 6 arata oribil ].

Hai sa te vedem pe tine, care crezi ca e masina ideala, dar mai ales de ce. Hai sa va zic o gluma sosita de la fratii nostri din republica Moldova, aia o duc asa de bine, incat guvernul a decis ca singurele masini de lux, sunt cele de curse! Un amarat de Bentley sau Lamborghini sunt masini de serie [ a se intelege accesibile la pret ], asa ca au decis sa le scoata din clasa masinilor de lux si sa le scada acciza. Si culmea incearca sa-i convinga pe alegatori ca bugetul va incasa dublu prin injumatatirea accizei! Si te mai miri ca sunt pe ultimul loc la economie insa la primul loc la numarul de masini de lux pe cap de locuitor [ din lume nu din Euroa sau din Est!!! ].

Cea mai tare masina

Cea mai tare masina

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.