Cele mai bune parfumuri pentru sezonul cald

image001

image001Treptat și sigur, zilele devin mai lungi, mai însorite, și mai calde. În curând, vom putea renunța la straturile groase, adoptând ținute mai lejere și în culori mai vii. Parfumurile pe care vom dori să le purtăm se vor schimba, de asemenea, deoarece vom simți nevoie de a lăsa în urmă notele dulci, lemnoase, și greoaie, schimbându-le cu note mai light și fresh. Ce fel de parfumuri sunt potrivite pentru sezonul cald? Există suficiente exemple pe care le poți folosi atunci când vremea este caldă, pentru ca parfumul tău să fie plăcut, nu înnecăcios. Iar în cazul în care nu dorești să cheltui prea mult pe un parfum, ai întotdeauna opțiunea de a alege parfumuri originale ieftine ce conține note superbe pentru sezonul primăvară-vară.

  • Pur Muguet, de la Cartier

Pur Muguet este un parfum puțin mai deosebit, ce propune o singură notă, în comparație cu majoritatea parfumurilor ce conțin un amestec de note. Dacă apreciezi mirosul unei întregi văi de lăcămioare, atunci îți va place acest parfum. Creat ca și un tribut pentru natură, mirosul parfumului te va purta prin tărâmul micilor flori albe în vârf de sezon, ceea ce înseamnă că parfumul lor va fi ușor de identificat din moment ce nu este perturbat de nici o altă notă.

  • Sun Song, de la Louis Vuitton

După cum spune și numele acestui parfum, notele lui sunt alese pentru a reflecta un cântec adus soarelui, de care vom ajunge să ne bucurăm tot mai mult odată cu venirea sezonului cald. Se spune că starea ta de spirit se va îmbunătăți instant după aplicarea acestui parfum, în special dacă ai o zi grea, datorită notelor de flori de portocal și chitru, ce îi oferă un aer fresh, asezonate cu o adiere condimentată de mosc. Fără doar și poate te vei simți sub puterea razelor solare atunci când vei purta parfumul. Dacă nu dorești să plătești mult pentru un parfum cu note citrice, alege unul din parfumurile originale ieftine care pot oferi aceleași note la un preț mult mai mic.

  • L’Eau, de la Chloe
Vezi si:  Avantajele si dezavantajele gandirii pozitive

Nu ai cum să dai greș atunci când alegi acest parfum, deoarece este unul din cele mai feminine parfumuri de pe piață. Oferă un parfum clasic floral, acompaniat de apă de trandafir cremoasă și flori de magnolie prospete, pentru efect fresh imediat. Deoarece este foarte fresh și aerat, acest parfum este potrivit pentru utilizare zilnică, fără a produce senzația de greoi.

  • La Vie Est Belle Intensément, de la Lancôme

Atunci când dorești ca parfumul pe care îl porți să se potrivească vremii de afară, acest parfum va oferi acest efect. Cu note de bază precum iris roșu, vanilie și lemn de santal, cuplate cu acorduri de zmeură și iasomie, va avea exact efectul luminos și floral necesar pentru a întâmpina o zi caldă așa cum se cuvine. Nu îți va fi greu să te bucuri de o zi frumoasă atunci când porți un parfum atât de optimist.

Daca pretul reprezinta pentru tine un inconvenient de a detine un altfel de parfum, poti alege parfumurile replica pentru a te bucura de acelasi miros si persistenta, un exemplu este Parfum Creation Lamis Just Perfect Dream 100ml EDP / Replica Lancome- La Vie Est Belle.

  • Waterlily Cologne, de la Jo Malone

Celebra casă de parfumuri Jo Malone a dorit să surprindă frumusețea nuferilor înrourați într-o sticluță de parfum. Pe lângă notele florilor de nufăr, s-au adăugat flori de neroli și mosc alb, rezultând un parfum ce te va duce cu gândul la o zi însorită petrecută în natură. Exact ce avem nevoie atunci când zilele noastre se pretrec în mijlocul orașului. Avem nevoie de mici evadări în natură, iar acest parfum ne promite asta.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.