Cele mai frumoase muzee in aer liber din Bucuresti si cand le poti vizita?

Muzeul-Militar-National

Muzeul-Militar-NationalImediat ce soarele isi intra in drepturi iar iarna isi ia la revedere pentru cel putin 6-7 luni, oamenii cauta variante prin care pot profita de prognoza meteo favorabila si se pot alimenta cu vitamina D si cu vreme buna. Chiar daca Bucuerstiul este un oras aglomerat, acesta reuseste sa ofere cele mai interesante activitati de facut in aer liber. Una dintre aceste activitati este un tur al muzeelor cu deschidere catre cer, soare si vreme buna. Daca vremea in Bucuresti este buna, atunci www.accuweather.com recomanda urmatoarele muzee.

Muzee in aer liber, ideale pentru perioada de vara

Muzeul Satului Dimitrie Gusti. Este cel mai impresionant muzeu din Bucuresti, iar acest lucru poate sa fie concluzionat de toti cei care l-au vizitat. Infiintat in 1936, acesta inglobeaza case traditionale din diverse zone ale tarii. Se intinde pe o suprafata foarte mare si are peste 70 de gospodarii la marime naturala, cu ustensile traditionale si camere amenajate ca odinioara. Este adevarat ca inainte de a vizita acest muzeu trebuie sa se verifice vremea pe ore in Bucuresti, pentru ca vizita poate sa dureze 3-4 ore, insa experienta este una de neuitat. In Muzeul Satului pot fi descoperite o multime de obiecte romanesti vechi, se poate bea o bautura rece la micul han din interior si se poate descoperi o adevarata oaza de relaxare.

Muzeul Curtea Veche. Este un muzeu aflat pe Strada Franceza, in centrul vechi al Bucurestiului. Curtea Veche este prima curte domneasca din Bucuresti si reprezinta un complex interesant compus dintr-o curte domneasca, un palat, o biserica si gradini impresionante. Bucurestenii si turistii din alte parti care aleg sa viziteze acest muzeu pot descoperi tot felul de festivaluri, targuri de arta medievala si concerte organizate aici. Partea foarte atractiva la acest muzeu este faptul ca are intrarea libera.

Muzeul Militar National. Este un alt muzeu din Bucuresti care nu este atat de promovat precum ar trebui sa fie. Cu o curte imensa, plina de tancuri si vehicule militare, cu sectiune destinata aviatiei si numeroase colectii interesante, are capacitatea de a uimi. Este adevarat ca nu este in totalitate in exterior, insa cei care doresc sa se bucure de soare pot vizita si acest muzei.

Toate cele 3 muzee pot fi vizitate atat pe timpul verii, cat si pe timpul iernii. Cel  mai indicat insa, este sa fie vizitate pe timpul verii, in conditiile in care impactul este unul mult mai placut. Desi activitatea fizica poate sa fie una considerabila, cele 3 muzee pot fi vizitate in aceeasi zi, mai ales daca prognoza meteo arata bine. Dupa ce sunt vizitate, alte cateva zeci de muzee asteapta cuminti in capitala pentru a oferi istorie si cultura cat se poate de interesanta. Totul este sa fie descoperite.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.