Top activitati sportive de incercat in 2018

Dupa sarbatorile pascale vrei sa te reapuci de sport pentru a fi cea mai frumoasa la vara la mare si la soare? Foarte bine. Anul 2018 este plin de activitati sportive foarte trendy pe care trebuie neaparat sa le incerci.

Piloxing. Un sport care este un mix intre Pilates, Box si Dans. Deci daca esti adepta acestui sport nu iti mai ramane decat sa te inscrii la aceasta activitate. Iti vei lucra astfel postura la fel ca si o dansatoare, adaugand miscari de Pilates pentru a-ti redesena silueta si box pentru a lucra in acelasi timp si musculatura. In medie, vei arde 900 de calorii pe ora.

Bowka Step-Up. O activitate sportiva care te va face sa devii dependenta, cu siguranta. Intre dans, cardio si exercitii pentru musculatura, te vei misca pe ritmuri africane si te vei exprima in acelasi timp cu ajutorul miscarilor de box.

 

Floorballet. O activitate sportiva care te va ajuta sa pierzi o mutltime de calorii si care este un mix intre gyrotonic, pilates, dans clasic si modern. Floorballet este o activitate care te va ajuta sa ai o silueta mai dinamica si mai lejera si cele mai lucrate picioare, totul pe o coregrafie progresiva, in ritm de R&B si Soul.

Postural Ball. Postural Ball este un mix de stretching si de exercitii pentru musculatura, dar si de gimanstica, pe o minge mare. Postural Ball este o activitate care iti va permite sa iti intaresti musculatura fara sa ai insa dureri de spate.

Flying Yoga. Iata o alta activitate ideala daca ai dureri de spate. Este o practica care imbina de minune relaxarea si intarirea musculara. Intr-un hamac, vei putea alterna miscari de yoga, de dans si de gimnastica. Nu iti va mai fi teama cu siguranta sa te apuci de sport cu aceasta activitate.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.