Cum iti poti evita fostul pe retelele sociale?

Iata un mic ghid atunci cand vrei sa navighezi linisita pe retelele sociale, fara sa trebuiasca sa faci fata unui sentiment de umilinta sau de suferinta dupa ce o relatie s-a incheiat.

Retelele sociale reprezinta un instrument formidabil atunci cand vrem sa ramanem in contact cu restul lumii. Dar devin foarte dficil de administrat atunci cand inchei o relatie, deoarece iti poti vedea fostul iubit peste tot si nu poti sa renunti la trecut.

Fostul iubit va continua sa existe chiar daca ti-a frant inima, chiar daca s-a dovedit a fi o persoana toxica pentru tine sau chiar daca despartirea a fost una teribila.

Ba chiar este posibil ca acesta sa isi continue viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si va posta pe retelele sociale tot ceea vce face fara tine ceea ce inseamna ca il poti vedea in orice moment si amintirile dureroase vor reveni, cu siguranta.

Iata insa ce trebuie sa faci pentru a evita fostul iubit pe retelele sociale.

Blocheaza si sterge. Nu este de ajuns daca blochezi o persoana. Va trebui sa o stergi de pe toate conturile tale de pe retelele sociale. Asta nu iti garanteaza insa ca nu va aparea sau reparea la un moment dat dar macar se vor limita sansele de a aparea dintr-o data in fluxul tau.

Orice ai face, nu ii raspunde. Daca nu mai vrei sa ai de-a face cu fostul tau iubit, atunci nu mai raspunde la comentariile pe care le face la pozele postate de tine. In acest fel, vei reusi sa limitezi orice contact cu el.

Trebuie sa dai dovada de maturitate. Adica trebuie sa rezisti tentatiei de a-i comenta la poze sau de a-l ataca de la distanta. Daca vei faca asta, doar vei stagna si nu vrei reusi sa avansezi.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.