Imaginatie fara limite cu nenumaratele modele de pardoseli decorative

Am simtit cu totii cum un design deosebit ne stimuleaza mintea intr-un mod pozitiv. In functie de decorul unei anumite incaperi, vom simti fie relxare si liniste, fie entuziasm si creativitate.

Un decor exceptional care atrage incepe cu o pardoseala deosebita. Cea mai populara alegere in ceea ce priveste pardoselile cu posibilitati de personalizare multiple sunt tipurile de pardoseli decorative. Aceste sisteme de pardoseli sunt utilizate in special in spatii destinate relaxarii sau jocului precum cafenele, librarii, biblioteci sau spatii de joaca pentru copii.

Caracteristicile pardoselilor decorative

Pardoselile decorative au ca principal scop impactul puternic, stimularea vizuala, motiv pentru care sunt alese pentru spatii in care ne petrecem timpul cu persoanele dragi. Acestea se regasesc in forma lichida (tocmai aceasta stare le face usor de prelucrat in modelul dorit) si sunt obtinute din rasini epoxidice.

Se aplica prin pensulare pana la obtinerea unei suprafete perfect plane. Sunt caracterizate printr-o varietate bogata de culori, ceea ce ofera un infinit de posibilitati in crearea de modele.

Avantajele instalarii unor pardoseli decorative epoxidice

Pardoselile decorative epoxidice castiga teren, deoarece sunt foarte eficiente si durabile. In trecut acestea erau utilizate cu precadere in spatii industriale si comerciale, insa acum sunt din ce in ce mai solicitate si in locuinte. Iata cateva dintre avantajele instalarii acestora:

  • Putere de aproximativ 8 ori mai mare decat betonul independendent, necombinat cu alte materiale. Epoxidul are capacitatea de a preveni acele imperfectiuni pe care betonul le dezvolta in timp: fisuri, crapaturi, exfolieri;
  • Usurinta in curatare: datorita suprafetei perfect netede, fara imbinari, pardoseala decorativa este foarte usor de curatat. Aceasta nu retine murdarie sau praf;
  • Aspect impresionant: probabil ca nu exista un tip de padoseala care sa ofere o gama asa variata de modele si culori. Imaginatia nu are limite in cazul acesteia. Cele mai impresionante modele sunt cele tridimensionale, care se obtin fie prin prelucrarea unor imagini in programe speciale si apoi printate si atasate de podea, fie prin colaborarea cu pictori care sa realizeze orice doreste un client. Totul depinde de cerinte si de spatiul in care se lucreaza;
  • Sistem antialunecare: pardoseala decorativa nu este alunecoasa nici macar atunci cand este uda. Acest sistem este ideal pentru bucatarii, restaurante, bai sau orice alt loc in care este prezenta umezeala sau posibilitatea de varsare a anumitor solutii. In functie de necesitati, se poate adapta pe anumite niveluri de protectie antialunecare;
  • Rezistenta la trafic intens;
  • Rezistenta la substante chimice si pete dificile precum cele de ulei sau benzina;
  • Rezistenta la raze UV si conditii meteo extreme, ceea ce o face potrivita si pentru exterior.

Descopera preturi cu adevarat competitive doar la Pardoseli Industriale

Pardoseliindustriale.ro are ca principal scop oferirea de servicii de instalare pardoseli pentru constructiile industriale si civile. Compania stie ca informatia inseamna putere, motiv pentru care este mereu la curent cu evolutiile tehnologice din domeniu, pentru a le putea aplica cat mai rapid in lucrarile proprii.

Misiunea Pardoseli Industriale este simpla – contribuirea la ridicarea standardului de calitate din domeniul constructiilor la nivel national. Pentru indeplinirea acesteia, compania pune accent pe materiale de calitate superioara, personal calificat, preturi competitive, multiple avantaje si investirea in tehnologii ecologice.

 

 

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.