Cum poti sa atragi energia pozitiva in viata ta

Toata lumea traieste atat momente pozitive si negative. Si totusi, efectele acestora, mai ales al celor negative sunt mai serioase. In plus, acestea sunt cele care pot impiedica energia pozitiva.

In consecinta tine de tine sa gasesti optiunile care iti convin mai mult pentru a atrage energia pozitiva la tine in viata.

Acest lucru te va ajuta sa treci mult mai usor peste orice tip de situatie. Bineinteles ca nu vei fi protejat de lucrurile negative, dar vei fi mai bine pregatit data viitoare cand lucrurile nu vor merge asa cum trebuie.

Accepta ca nu poti sa fii acolo unde vrei sa fii, dar ca este posibil sa ajungi acolo. Atunci cand ne batem cu ceea ce suntem si unde suntem, ne risipim degeaba si negativ intreaga energie. Acceptand ca nu esti in locul in care ti-l doresti sau ca este dificil sa iti atingi obiectivele, mai ales daca vei face orice pentru a le atinge, lucrurile vor merge mai usor.

Realitatea este ca toti ne plangem de lucrurile pe care le avem si ca am vrea sa schimbam multe. Dar pentru a atrage energia pozitiva, ar trebui sa inveti sa accepti momentele in care nu esti fericit, dar si responsabilitatea ta cu privire la acest subiect.

Rade cat mai mult. Rasul reprezinta un act vital pentru a fi o persoana mai buna si mai pozitiva. Este important sa inveti sa razi in momentele negative si sa razi chiar si de tine insuti.

Descopera ceea ce iti doresti si lucrurile de care ai nevoie. Vei obtine astfel o pista mult mai precisa cu privire la valorile tale si asupra lucrurille carora ar trebui sa iti apleci atentia.

Elibereaza-te de trecut. Energiile negative sunt formate din trecut, in timp ce energiile pozitive sunt preznte si viitoare. Daca iti vei accepta esecurile sau tragediile prin care ai trecut, vei reusi sa devii mai bun.

Lasa emotiile sa circule. Invata sa iti arati emotiile atunci cand le simti. Totul nu este perfect si este normal sa ai si sentimente negative. Important este sa stii cum sa le elimini si sa faci loc pentru energia pozitiva.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.