Noile sporturi care te vor face sa iti doresti sa te (re) apuci de sport

Locuri originale, carti cu exercitii de luat cu tine peste tot… sporturi conectate si noi activitati…in anul 2018, mai ales in toamna, cand nu este atat de cald, trebuie sa incerci noi discipline sau activitati, avand in acelasi timp, mare grija de tine.

Pentru un corp de vis- Beautiful Body Challenge. 2 ore de exercitii pentru dezvoltarea musculaturii, de stretching, dar si de relaxare, totul pe cea mai ritmata si animata muzica. Iata ce iti propune noua provocare- Beautiful Body Challenge.

Pentru a te distra- Barreshape. Un savant amestec de dans, de yoga si de Pilates, Barreshape este un curs modern in care iti poti lucra muschii, iti poti lucra rezistenta, dar in care te poti distra mai ales.

Pentru a evada din cotidian- Pound Fit. Poate ai vazut deja acest concept, mai ales daca te uiti la seriale americane precum « This is us. ». Un curs de fitness unde trebuie sa bati ritmul prin intermediul unor bete, la fel ca un tobosar. Un curs de fitness, cu alte cuvinte care va avea si o latura rock and roll. Ludic si muzical.

Pentru a avea grija de corpul tau- Hip Hop Yoga. Ai impresia ca cele doua concepte sunt total incompatibile? Ei bine, nu e chiar asa. Aceste doua discipline iti vor permite sa iti cunosti corpul, sa iti controlezi respiratia si sa te relaxezi.

Pentru a-ti lucra muschii- Air Pilates. Un mix de Pilates si de TRX, care iti va sculpta de minune abdomenul, care iti va lucra muschii in profunzime si va reechilibra ansamblul corpului.

Pentru o alura de dansatoare- Fit Ballet. Miscari de dans clasic, amestecate cu fitness, pentru a lucra muschii in profunzime. Si da, vei vedea ca poti sa fii cea mai gratioasa si pe muzica mai moderna.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.