Cum sa ne simtim mai atragatoare

Multe dintre noi consideram ca nu aratam suficient de bine, ca nu ne sta bine parul, ca nu avem un corp perfect sau nu suntem multumite de marimea saniilor. Femeile din intreaga lume cred aceste lucruri despre ele si au multe alte ganduri negative. De aceea m-am gandit ca ar fi important sa vorbim despre asta. Frumusetea este relativa si singura persoana a carei opinie conteaza esti tu. Problema este ca ceea ce simtim noi, nu este egal cu cat de minunate suntem cu adevarat.

Sa ne simtim atragatoare este ceva mai mult decat aspectul fizic. Mare parte se petrece in mintea noastra. Daca ne uitam in oglinda si nu avem suficienta incredere, nu o sa ne credem frumoase si nu o sa credem ca alti ne vad atragatoare. Ia sa nu ne mai concentram pe partile negative si sa nu ne mai criticam, sunt cateva idei cu ajutorul carui putem avea mai multa incredere in noi.

Primul lucru care ne retine sa ne simtim frumoase este mintea noastra. Incearca sa iti vezi partile frumoase in oglinda, in loc sa iti observi cosurile si alte semne. Si nu te compara cu pozele vazute pe internet sau in magazine pe care au folosit photoshop, oricine poate arata perfect cu photoshop.

Fa exercitii, alearga zilnic in parc sau incearca ore de fitness. Este perfect atat pentru corpul tau cat si pentru mintea ta, dupa 10 saptamani o sa te apreciezi mai mult, si o sa te simti mai atragatoare.

Nu uita de flirt, este un mod bun ca sa te faca sa te simti mai atragatoare. Zambeste, rade si nu uita de contactul vizual, iti poate creste ego-ul.

Stiai ca o ceasca de cafea iti poate creste increderea in tine? Este adevarat, 100 mg de cafeina cresc nu numai energia dar si stima de sine.

Mirosul parfumului are un efect pozitiv pe nivelul de incredere in sine. Incearca sa gasesti o aroma care iti aminteste de lucruri frumoase, te poate ajuta sa ai mai multa incredere in tine.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.