Sfaturi pentru o camera de zi in stil Feng Shui

Urmareste aceste idei pentru un spatiu mai linistit si mai echilibrat. Camera de zi feng shui este o camera linistita. Feng shui inseamna mult mai mult decat folosirea culorilor specifice sau aranjarea mobilei dupa o anumita schema.
Feng shui este un domeniu al Medicinei Chinezesti, care este o arta, o stiinta si o practica spirituala in acelasi timp. Scopul este crearea echilibrului si armoniei in toate aspectele vieti, schimband energiile spatiului in care traim. Creand un spatiu echilibrat in care circula energia si care este placut, acest lucru va avea un impact deosebit asupra aspectelor vietii, dincolo de cel fizica. O casa curata, echilibrata inseamna o minte mai sanatoasa si, in cele din urma o viata mai calma.

Camera de zi echilibrata este importanta, pentru ca acest satiu are multiple scopuri in casa. Este o zona atat pentru socializare, cat si pentru relaxare. Scopul feng shui este sa te ajute sa creezi un spatiu care maximizeaza ambele efecte si energia pozitiva.

Luminile ne ajuta sa avem o mai buna dispozitie. Pe de alta parte, spatiile intunecate pot declansa depresia si pot reduce vibratia de energie. Iar un spatiu intuneric nu este prea imbietor.

Pentru ca livingul este locul unde se strang oamenii si aduc energia si personalitatea lor, tonurile pamantului sunt ideale pentru colorarea spatiului. Alege culorile neutre cum ar fi galbenul, marou si culorile pamantului pentru mobilele mai mari. Apoi adauga accesorii in culori deschise, de exemplu albastru deschis, verde si alte culori care ies in evidenta. Asta iti va aduce energie si fericire in camera.

Tot scopul lui feng shui este acela de crea echilibrul, deci asigura-te ca nu este nici un material coplesitor in camera. De exemplu daca sunt prea multe materiale in spatiu, este bine sa adaugam accesorii fine, cum ar fi perne si covoare. Daca ai folosit mult alb sau pastel, adauga culori vibrante, plante sau lemne, ca sa incalzesti camera.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.