Cum sa te asiguri ca nu ai acelasi ton de apel ca prietenii

tonuri-de-apel

tonuri-de-apelAtunci cand o melodie se aude pe toate posturile de radio si la toate posturile muzicale de televiziune e normal sa simti tentatia de a o adauga ca sunet de apel. Insa daca o faci, ai mari sanse sa te trezesti ca atunci cand suna telefonul tu si prietenii tai nu stiti al cui suna pentru ca aveti exact acelasi rington. Pentru a evita confuzia, alege sa descarci sunete de apel care te reprezinta dar nu sunt chiar atat de populare incat sa nu iti recunosti propriul telefon intr-un mijloc de transport in comun.

Cum stii cand o melodie este prea populara pentru a fi folosita ca ton de apel

Raspunsul la aceasta intrebare este cat se poate de simplu. Atunci cand auzi aceeasi melodie daca te urci in transportul in comun, in taxi, cand intra intr-o cafenea sau cand ajungi in weekend intr-un club, este clar ca aceasta melodie nu are ce cauta in lista ta de download pe iphone sau android, cel putin nu ca sunet de apel.

Daca iti place sa te deosebesti de prieteni in ceea ce priveste tonul de apel incearca sa gasesti potentialele hit-uri inainte ca acestea sa devina hit-uri. De cele mai multe ori, melodiile de succes devin mai intai populare online inainte de a fi preluate de posturile de radio.

O varianta pentru a decide tonuri de apel care sa nu se confunde cu ale prietenilor este sa iti urmaresti artistii preferati pe youtube si sa preiei melodiile imediat cum se lanseaza. Fii gata sa renunti la ele destul de repede, pentru ca daca devin populare au sanse sa ajunga pe toate telefoanele prietenilor.

Vezi si:  Cum alegi cele mai bune patine de gheata?

Cel mai sigur este sa alegi tonuri de apel pentru telefon de la o formatie sau un artist care simti ca te reprezinta, dar nu este intocmai in topuri. Sau daca preferi artisti care se aud zilnic la radio, alege o melodie de a lor mai putin cunoscuta pentru a o seta ca ton de apel.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.