De ce ar trebui o femeie sa calatoreasca singura. 8 motive

La prima vedere poate suna infricosator pentru o femeie sa calatoreasca de una singura. Desi daca ne hotaram sa facem acest lucru, ne putem da seama ca putem avea parte de o aventura de neuitat. Daca plecam fara partenerul de viata, familie sau cea mai buna prietena nu trebuie sa dam nimanui explicatii. Putem face orice, ce ne dorim, iar intr-o asemenea aventura putem scapa de temerile noastre si putem deveni persoane independente. Nu e de mirare ca a devenit un veritabil trend mai ales in randul femeilor de 18 si 34 de ani. Ia sa vedem ce ne poate oferi asemenea calatorie.
Devenim mai adaptabile
Schimbari neasteptate, zboruri anulate, autobuze imcurcate, toate astea sunt neplaceri care se pot intampla intr-o calatorie. Dar daca putem rezolva problemele acestea, o sa rezolvam si problemele ce apar in viata.
O sa avem mai multa incredere in noi
Acest lucru are legatura cu punctul anterior, daca rezolvam mai usor problemele, o sa avem mai multa incredere in noi insine.
Ne cunoastem mai bine
O sa avem timp de noi, sa ne analizam gandurile si ideile fara ca o alta persoana sa ne influenteze. Putem afla ca suntem o companie placuta si ca avem simtul umorului.
Ne depasim propriile limite
Putem demonstra ca locul unei femei nu este neaparat doar in bucatarie.
Iesim din zona de confort
De ce este important? Asa putem vedea lucrurile intr-o alta lumina, poate o sa ne uitam altfel la ce este important si ce nu.
Putem bifa un lucru in plus pe wishlist
Probabil toti avem dorinte care nu pot fi realizate fara o aventura. De exemplu sa urcam in Empire State Building sau o plimbare cu barca in Venetia.
Putem bea sau manca ce ne dorim
Daca esti singura nu o sa te opreasca nimeni cand vrei sa mananci un hamburger in loc de salata sau sa bei un pahar de vin la cina in loc de apa plata.
Relatiile devin mai importante
O sa ai momente in care o sa iti fie dor de familie sau de prieteni. Atunci poti afla care relatii sunt cu adevarat importante pentru tine.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.