Destinatii cu cele mai frumoase peisaje de iarna

Esti pasionat de schi, esti vanator de aurore boreale sau pur si simplu iubitor de cele mai frumoase peisaje de iarna? In acest caz, cele mai frumoase destinatii de iarna din intreaga lume sunt cele care iti vor garanta peisaje ce iti vor taia respiratia.

Iarna este un anotimp cu adevarat magic, unul care ne transforma planeta in cel mai feeric peisaj de iarna. De la albul imaculat al muntilor inzapeziti, la aurorele boreale de pe cerul nocturn, iata care sunt cele mai frumoase locuri in care poti sa admiri cel mai frumoase peisaje de iarna.

Tromsø, Norvegia

In partea de nord a Norvgiei, este vorba despre un loc privilegiat pentru a observa aurorele boreale. Luminile colorate din cerul nocturn creeaza un spectacol noctrn de neuitat. Insulele Lofoten, din largul Norvegiei sunt celebre pentru peisajul lor pitoresc, cu cabane de pescari traditionale si fiorduri inghetate.

Alpii Elvetieni

Alpii Elvetieni ofera un peisaj care taie respiratia. Zermatt, din cantonul Valais este un satuc alpin pitoresc, de la poalele maiestuosului Cervin. Este cea mai frumoasa alegere pentru cei care practica schi sau snowboard, cu pistele sale frumoase si sublimele sale peisaje alpine.

Islanda

Este vorba despre o insla vulcanica cu peisaje de iarna pur si simplu incredibile. Grotele de gheata Vatnajokull, cel mai mar ghetar din Europa sunt minuni de cristal ascunse sub gheata. Cascadele inghetate ofera si ele cele mai frumoase scene. Te poti plimba de asemenea pe plajele cu nisip negru acoperite de gheata si sa admiri cele mai frumoase formatiuni de gheata sculptate.

Vezi si:  Edilii Venetiei planuiesc introducerea unei taxe pentru turisti

Laponia Finlandeza

Este inima magiei iernii. Roavaniemi, capitala sa este celebra pentru atmosfera sa magica. Se pot observa aurorele boreale pe cerul polar, te poti plimba cu saniile trase de reni si sa vizitezi, bineinteles, satul lui Mos Craciun. Vastele paduri inzapezite si lacuril inghetate creeaza cel mai feeric peisaje.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *